Lotus napisał(a):
Carlnowa , ja nie mam nastawienia wrogiego lecz takie ktore nie dla kazdego jest zrzumiale na pocztaku znajomosci.
Zwroc uwage ze budze w nas chec do dyskusji , nie jest nudno a przy tym kazdy cos bedzie weidzial nowego w tym i ja... Najwiekszy zarozumialec na tym forum
I nie mow prosze ze jestes "prosty chlopak "i tak dalej ... Mysle ze wiele osob rywalizuje tu ze soba , a ze Lotus jest najbardziej pyskaty i przy tym ma sporo wiedzy to sie za nim nieprzepada ale sie go lubi .... hahhaha
Chodzi tylko o jedno , o przeplyw informacji. Mysle ze dialog w tym tonie przyniesie wiecej informacji wszytskim dookola wlacznei ze mna niz doalog tego typu...
Temat 1.9 tdi slabo odpala
Odpowiedz:
Podlacz VAGA
Opdowiedz
Masz Logi ?
Opdowiedz:
Mam
Opowiedz:
Zle zrobiles te logi
Odpwoeidz:
Panowie juz naprawione ,dziekuje za pomoc ale ropy mi braklo
Przeprasza za zlosliwosc
ale pokazuje mniej wiecej jak wyglada ta pomoc.
Nadal brniesz , choć zupełnie tego nie rozumiem ...
" 1,9 TDI nie odpala"
" Wiem , ale nie powiem, logów się nie robi, nie słuchajcie amatorów z laptopami i viakenem. Jestem narcyz i w dupie mam wszystkich. Przyjedźcie do mnie , zostawcie kilka $ a może Wam pomogę, a może zrobię kolejny wykład jakimi jesteście idiotami ..."
Ja też przepraszam za odrobinę złośliwości ...
Jeśli miałem odrobinę nadziei, to teraz ją straciłem. Robisz sobie reklamę a wiedzy masz tyle ile przeciętny mechanik.
Na to forum wszedłeś nie po to aby pomagać, ale po to aby się po cichu dokształcać, robiąc ludziom wodę z mózgu, stosując stare techniki, co jest żenujące w mojej opinii.
O ile jeszcze jakichś czas temu miałem ochotę do Ciebie podjechać i zweryfikować twoje przechwałki o tyle w tej chwili widzę, że nie ma to sensu.