"Simon_pg0"
Mam nadzieję że znajdziesz kogoś kto ma o tym pojęcie i okaże się tylko że kwestia regulacji
Przyłączam się do prośby o jakieś rozszyfrowanie wszystkich możliwych kontrolek
"cygaro-avant"
Szczerze to byłbym ostrożny co do info z serwisów aukcyjnych! Szwagier miał kiedyś golfa 1993 sprowadzonego wcześniej ze stanów... Jak był na giełdzie to ludzie pytali czy ogłupiał czy to składak czy o co chodzi... W USA golf II wypuszczany był do 1993r a w Europie do 1991r. Ciężko było przekonać ludzi pomimo innych świateł, zderzaków, podwójnych pasów bezp. z których jeden odpinany/zapinany był na obramówce drzwi no i przede wszystkim wyposażenia typu klima, elektryka itp. W końcu pewnego dnia znalazł się gościu, który wziął bez gadania i negocjacji mówiąc że w życiu tylko mażył o tej wersji golfa II !
Może i pewnie jest tak jak pisze "rodzynek" bo znajomy ponad 10lat temu sprowadzał go od pierwszego właściciela w Deutsch (w całości)
Nie ma sensu się kłucić bo nie o to chodziło !!
"SebastianS"
Ciężko właśnie o kogoś kto to kuma... Ale szczerze... Mam nadzieję że przypadek kolegi "Simon_pg0" zakończy się tak jak piszesz - pracą jak złoto.
"wordeck"
Szczerze muszę przyznać że te 2,3l wolałbym tylko dlatego bo właśnie jak piszesz ponoć nie pali dużo więcej a wręcz ponoć mniej od 2,0l ale wiesz... Tu mam auto od znajomego
Druga kwestia to to że przy mojej jeździe chyba nie będzie różnicy w spalaniu a większa pojemność chyba więcej by mi paliła
Gdybym łapał temat jak Ty to też poprawiłbym sobie instalke w razie czego ale ja akurat raczej w tych tematach jestem "cieńki jak Polsilver"
"Kubaj"
Masz rację że do tego typu informacji podawanych przez sprzedających trzeba podchodzić z dużym dystansem... Najlepszy przykład... W opisie aukcji podane: el. szyby; el. lusterka; el. szyberdach; centralny, klima. Stan BDB; Real-Foto itd., itp. A na zdjęciach: zero elektryki stan pożal się Panie!
"rodzynek"
Pokój wszystkim negocjatorom
Nadeszło rozwiązanie wątpliwości które męczyły niektórych a w dodatku uratowane zostało "Duuże piwo"
"Simon_pg0"
No właśnie to jest podstawowy problem... Nie ma mechaniorów którzy nie odpieprzą fuszery kasując jak za przysłowiowe zboże!
Na marginesie... Czyli ten migający wykrzyknik to pewnie coś poważniejszego??