Witam,
Dziękuje za opinię Grejf.
Cytuj:
polecal bym Ci 180KM w manualu
To dobra propozycja, jednak jak ktoś przywyknie do automatu... ciężko się przełamać na manual.
Cytuj:
powiekszyc zdjecie maski tego 210ps odpusc sobie
Znaczy się - chodzi o zacieki wodne? Czy nieregularne rysy chmur na niebie, które odbijają się w masce?
Właśnie dostałem informację na temat
pierwszej propozycji i trochę się zdziwiłem. Ale może po kolei.
Numer VIN: WAUZZZ4B94N029483
wskazuje na kraj pochodzenia Niemcy
Wklejka z książki serwisowej
oraz z wnętrza koła zapasowego zdzadzają się ze sobą i świadczą że silnik to BAU - czyli najlepszy (w tym okresie).
Natomiast wpisy do książki serwisowej dają do myślenia:
oraz
kolejny
ostatni
Mimo, iż właściciel mówi, że auto jest sprowadzone z Włoch - co by się zgadzało wg książki oraz małej zadry na tylnym zderzaku. To wg numeru VIN auto jest z Niemiec. Czy to normalne?
Nie wiem więc pytam.
Co do
2 propozycji jest to Multitronic a wg szanownych Klubowiczów nie jest to zbyt udana skrzynia w Audi w tym okresie przynajmniej
Pozostaje więc ta
pierwsza propozycja:
skóra i przyzwoite wyposażenie
Proszę o podpowiedź: Ziębice są małą miejscowością między Opolem a Wrocławiem trochę na zachód w kierunku Kłodzka obok (ok 10 do 12 km) od Ząbkowic Śląskich. Z Rzeszowa mam 400 km w najlepszej opcji.
Czy wg Was nr 1 jest godny uwagi i warty podróży - czy lepiej szukać czegoś innego?
Cytuj:
jedz sam badz wydaj 1 tys wiecej i pojedz z kims i sam wybierz
Myślisz o tym aby jechać gdzie? Chciałbym mieć kogoś zaufanego aby z nim pojechać np do Niemiec lub Brukseli itp ale wg tego co słyszałem najpierw należy sobie ustalić coś na miejscu w necie, zabukować i jechać oglądać a i tak trzeba liznąć trochę języka lub jakąś znajomość ogólną mieć a jak się ni w ząb nie szwargoli to pozostaje tylko Polska i nadzieja że się trafi właściwie
pozdrawiam i oczekuję na kolejne wypowiedzi