DrMaksiu napisał(a):
Marco bez urazy,ale po co osobne forum? skoro i tak tu wiekszosc z nas pisze.
Jak ktos chce cos znalezc w archiwum to ma wszystko w 1 miejscu a nie musi latac po 2 forach.

siemka
nie widze przeciwwskazan do tego zeby byly dwa fora internetowe, ja siedze na 6-ciu i jakos daje rade, choc ostatnio zaniedbalem. Panowie musimy sie spotkac w koncu i mam prosbe zeby ktos mnie o spocie albo o propozycji spotu poinformowal SMSem bo naprawde krucho z czasem u mnie.
W sobote o 8 rano wyjechalem do polski a dzis juz jestem w coventry.
furka sie sklada, maska przyszla nowa (czytac wolna od wad) choc myslalem najpierw klepac stara (nie jest tka zla) wymienilem drzwi na ten sam kolor i tapicerki drzwiowe teraz beda w kratke, siedzenia zostaja te same.
Listwy na tapicerkach tez beda ciemniejsze (mam nadzieje ze wszystko sie jakos zgra. bym zapomnial do drzwi dostalem podlokietnik czyli to brakujace ogniwo. Po naprawie przyjade na spota i razem ocenimy prace blacharza ktorego tak wychwalam ale na dzien dzisiejszy moge wam powiedziec ze wszystko jest tak spasowane ze sladu nie bedzie. za 3 tygodnie jade po autko (moze sie ktos wybiera to dostosuje wyjazd do niego i mozemy jechac na dwa auta razem).
Gdzybym nie byl tu do swiat to ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH ORAZ MOKREGO DYNGUSA DLA WASZYCH PAN.