maciu napisał(a):
Heveliusz napisał(a):
Mauzer napisał(a):
p.s gdzie posiałeś wycieraczki?
Nie miałem (ale mam komplet w garażu)...
Mnie się bardziej podoba bez tych patyków z przodu
Zamontuję tylko spryski RS2 w zderzak, żeby nic nie było widać
sam spryskiwacz bez wycieraczki z tymi duzymi dyszami chyba nie ma
sensu? zastanawiam sie wlasnie nad pozbyciem wycieraczek i wymontować
nie problem tylko czy te spryski na cos sie przydadzą
z montażu RS2kowych poprosze fotostory bo na razie w/g mojego
rozeznania jest to samo co w C4 czyli bez porzadnego cięcia wzmocnień
wewnetrznych się nie obejdzie - a tego bym nie chciał
Ten spryskiwacz, to jest pic na wodę, jak każdy. Słabiutko to daje i praktycznie nie poprawia widoczności. Ja i tak przecieram zawsze lampy ręką, bo nic tego nie zastąpi
Co do montażu, to myślę, że nie będzie kłopotu, To jest niewielka rzecz, a zderzak jest dość wystający, więc myślę, że się zmieści, ale nie wiem na pewno
Jak się za to wezmę, to na bank będzie fotostory...
nTonio napisał(a):
Ogólnie jak dla mnie super, ale mogło być mega zaje....ście gdybyś pojechał z farba bardziej na zewnątrz i zostawił tylko mały pasek polerki. Diametralnie zwiększyło by to felge, bo centralna część felgi jest wypukła i przez to teraz poprostu troche znikneła.
Jeszcze co do fotek to przydały by sie jakieś w ruchu, to przecież jak sie kręcą dają swój najładniejszy obraz.
A z tym laierkiem to naprawde u Ciebie jest tak źle ?? Jak dla mnie na fotkach jest rewelka.
To jest myśl, ale sprawdza się tylko w jednoczęsciowych felgach...
Przy wieloczęściówce nie wygląda to dobrze, choć ostatnio zastanawiałem się nad projektem całych czarnych, razem z rantami z pozostawieniem polerowanych śrubek i dekla, ale do tego musiałyby być w macie, a są w metallicu... Ale kto wie
Co do lakieru, to nie jest w tragicznym stanie
Nie ma zmatowień i ogólnie prezentuje się bardzo ładnie, ale ma gdzieniegdzie odpryski od kamieni, trochę na nadkolu odpada - też strzał z kamienia, i zderzak jest cały w kropki
Dlatego chcę to wszystko poprawić, żeby rzeczywiście było na tip- top, a nie tylko na fotach