Hmm wiec u mnie z cygarem podobnie jest jak u Ciebie (ma być oldschool look) No i oprocz usuwania syfow po poprz. wlascicielu (wymiana filtrow, wycieraczek, sprzatanie wnetrza itd) zaczalem robic delikatne rezanie, a jest to:
Wiec jest juz:
- A200 look (niestety nie 20V, ale moze kiedys

)
- Dorezany Elektryczny Szyberdach z panelem od V8
- Listwy Progowe z V8
- Wnetrze powoli obszywane ciemna skora (ze wzgl. na kolor wnetrza)
- Tylne swiatla w sciemnionym kolorze
- Car Audio powered by Pioneer (z tylu JBL), 6cd Zmieniarka, cyfrowe radio,
- Nawigacja + Automapa 5 (narazie w palmie)
- Drewniane Dekory
- Polerka ori wydechu ale planuje moze jakas ladna koncowke
- Automatyczny wlacznik swiatel mijania
A co bedzie (jesli zycie bedzie laskawe, a szef wyplacalny

):
- Przemalowanie na ori kolor Audi - Czarna Perle [mam pare wgniecen w roznych miejscach po poprz. wlascicielu i stiwierdzilismy z lakiernikiem ze najlepiej pomalowac caly]
- Blenda V8 wraz ze swiatlami
- Alu' ramki na zegarach
- Felgi BBS oldschoolowe (z V8 lub nie) z polerowanym rantem (15 lub 16, mam czas do namyslu)
- Nawigacja Audi Plus (jesli bedzie sie dalo zamontowac

)
- Oddzielny nawiew i nagrzewnica na tylna kanape (spowodowany brakiem klimatyzacji

)
- Przyciemnianie Szyb Piecowe [na koniec wszystkiego - znow spowodowany brakiem klimy + koniecznoscia dlugich podrozy]
- Kierownica z B4/C4 (bez Airbaga bo i tak nie mam

)
- Lampki do czytania (jak będą części)
Wiekszosc z tego wyniesie o wiele wiecej pieniedzy niz wartosc auta i jest to glupota ze to robie, ale skoro zrobilem juz tyle wyrzeczen zeby miec takie auto, to jeszcze jedno nie zaszkodzi
Komory silnika osobiscie nie ruszam (TJUNINGowi typu magnetyzery i stożki mowie nie

) poza czyszczeniem syfów itd. Nie ma nic gorszego niz grzebanie w mocno usyfionej komorze.
Do konca jak widac mam daleeeko ale i tak juz sporo zrobione. Nie spiesz sie z tym male rzeczy czesto ciesza

No i powodzenia, rob standardowo - najpierw seria, potem rezanie
PS. Jak chcesz jakies foty elementow to moge zrobic i zapodac.
Pozdrowienia i powodzenia!