Witam!
Moja babusia zapitala z goła od spodu. Trochę wstyd tak jeździć więc pomyślałem, że zakupie jej podłoge pod silnik. Niestety jak wszedłem na alledrogo, to zwątpiłem, gdyż wybór jest strasznie duży i naprawdę już nie wiem co kupić... Po pierwsze: czy orginał jakiś urzywany, czy może nową podróbkę? Jeżeli podróbkę, to z jakiego materiału? Poli, ABS, czy jeszcze coś innego? I dalej idąc tematem zauważyłem, że są same osłony pod silnik, ale można je przedłużyć jeszcze aż do końca skrzyni...
Największą ofertę ma ten koleś:
http://moto.allegro.pl/item361385779_os ... _wygl.html
Czy jest to godne polecenia? Na fotkach widać nawet jeszcze osłonę na tylni dyfer. Ona ma jakiś sens? Boje się trochę, że kupie i nie będzie pasować. Fajnie jakby się ktoś wypowiedział, kto przerabiał już temat osłon tego (lub innego) producenta.
I jeszcze jedno pytanie:
silniki V6 w tym AAH audi obudowane sa dwoma dużymi kawałkami plastiku, od góry i od frontu. Mi brakuje tego od frontu. Mógłby mi ktoś w etce sprawdzić numer tego od frontu? A może ktoś chce sprzedać? I jak go się montuje? Należy ściągać chłodnicę, czy wystarczą te dwie plastikowe śrubki od góry?