tqmeh napisał(a):
mroova81 napisał(a):
Przecież ta cena jest wzięta z kosmosu. Nawet gdyby wszystkie drzwi były proste w dolnych partiach nad progiem, nawet gdyby, znaczek quattro na grilu był we właściwym (orginalnym) miejscu, nawet gdyby było to wypasażone troszkę ponad podstawę i nawet gdyby ten przebieg był prawdziwy, to i tak 10000PLN za dużo za taki samochód.
chlopie ale sadisz bzdety az uszy wiedną !!!!!
to kup taki za 11...... widze ze wogole latasz gdzieś w kosmosie.... jak zejdziesz na zemie to racz nas powiadomić..... jechałeś wogole takim autem???
jechałem tym autkiem, i jest w nim wszystko jak najbardziej OK, co do ceny nie wiem >> Tel...
wymienione jest to co pisze..... oponki igła... zobacz ile co kosztuje.....
Chłopie, masz w podpisie AEL i sam siebie próbujesz oczarować. Oczywiście na 40mln polaków znajdzie się 5szt jeleni co dadzą taką kasę za te auto. Sam miałem takie kupić, identyczny kolor, gorzej wyposażone i 2.6benz w quatttro. Koleś chciał na start 10.5k, ja mu zaproponowałem 8.5k i się oczywiście nie zgodził. Po jeżdzie próbnej nawet nie miałem ochoty się targować. Przesiadałem się z B3, a to w środku niczym się nie różni! Tylko większe. To stary kondom, nie twierdze, że zły bo jeden z solidniejszych w tej marce, ale wart 25k to może i jest, ale jego młodszy brat C5, a nie to!! Nie wiem co to za polityka na tym forum, po oględzinach A6ek/C4ek stwierdziłem, że wezmę A4 b5, wszyscy gadali, że poniżej 30 nie da się kupić, ja kupiłem za mniej niż 15k i to w quattro i bardzo dobrze wyposażoną i jeżdżę. Jestem zadowolony. Jak ktoś chce, to mu odsprzedam za 50k. Będzie miał pewność, że igła wtedy!