.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 09:23:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Prośba o info o Audi A6 2.5 V6 diesel
PostNapisane: 28.maja.2008 07:25:10 
Użytkownik

Witam!

Nie posiadam na razie żadnego Audi, ale zastanawiam się właśnie nad zakupem dużego kombi, w miarę mocnego, z automatyczną skrzynią biegów i silnikiem diesla, w cenie do ok. 40 tys. zł. Wstępnie wybrałem 4 modele, m.in. Audi A6 2.5 V6 (pozostałe to BMW e39 530d, Mercedes W210 320cdi, Volvo V70 D5).

Chciałbym dowiedzieć się czego mogę spodziewać się po ok. 7-letnim A6 2.5 V6, z przebiegiem pewnie ponad 200 tys. km. Jakie usterki zdarzają się najczęściej? Jakich kosztownych napraw mogę się spodziewać w tym wieku i perzebiegu? Jak zawieszenie tego samochodu znosi polskie drogi?

A może ktoś z własnego doświadczenia przedstawi wady / zalety tego modelu względem pozostałych samochodów z mojej listy?

Wiem, powinienem użyc opcji szukaj, bo napewno są setki wątków na ten temat. Niestety nie dam rady się przez to przekopać z powodu zawalenia robotą i brakiem czasu na siedzenie w sieci Tak więc będę wdzięczny każdemu kto poświeci 5 minut na odpowiedź. A myślę, że i dla innych szukających informacji taki topic będzie użyteczny.

Pozdrawiam
c123

Tytuł:
PostNapisane: 28.maja.2008 09:25:44 
Użytkownik

Auto: AEL
Tu http://www.audiklub.org/phpBB2/search.php masz wszystko......

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1