Samochód mi trzeba od początku września bo kzk gop nie wchodzi w gre choćbym miał ulotki roznosić żeby mieć na paliwo. Podawajcie propozycje na forum i sami dojdzcie który będzie naj naj naj. Do dyspozycji macie 7,5 tys. Auto może być nawet za 2 tys i reszta to wkład w niego, byle by to kiedyś (wrzesień) jeździło. Może być za 7 tys bez niczego do roboty. Kombinujcie... . Ja dziś zrobiłem ostatni rejs swoją żabcią i jednak nic poza Audi nie wchodzi w gre. Nie i już !! przy okazji nie oglądajcie tylko coupe. Jeśli trafi sie jakiś avant to tylko taki jak Rodzynka
Innego nie chce. Spróbuje z pracy rozpisać się konkretnie czego szukam i wymagam... . Narazie jestem od przed wczoraj na nogach a w tym 40 minut snu w autobusie w drodze po auto do Biłgoraja i jestem wykończony a tu zaraz do roboty trzeba gnać na 13 godzin... . Ale sie ciesze że bede miał jakieś drobne $$ na furke.
EDIT już z pracy.
Samochód :
ma Nie palić więcej jak 8l bezyny lub 14 gazu. (wolałbym oszczędną benzynke niż LPG ale ... )
Ma zmieścić 3 osoby + bagaże na weekend
NIE MOŻE KOSZTOWAĆ WIĘCEJ JAK 7,5 TYS. lub jego koszt + wkład poniesiony po zakupie. (wersja oficjalna)
Dla mnie nie liczy sie rocznik a stan w jakim jest auto.
W gre wchodzi również avant (lecz niekoniecznie)
napęd quattro ... chyba nie dorosłem do niego jeszcze, jednak po co kiedyś zmieniać jak można go już mieć.
silnik - lepiej benzynka, a jeśli zmusicie mnie do diesla to nie mniej jak 90 kucy. W benzynie nie więcej jak 2.6 (ubezpieczenie)
Nadwozie- belejakie tylko nie cabrio (nie i już)
Zawieszenie- nie chce komplenej gleby ale deczko niższe nie zaszkodzi
felgi- rzecz gustu.
tuning- nie !!! (tym bardziej jakieś chore naklejki ozdupki )
Wyposażenie- tylko el. szyby. Reszta- jak sie znajdzie.
Ktoś już ma coś na oku ?