SEBASTIANLONDON, chamstwem w swojej wypowiedzi pragniesz zatuszować niedostatki wiedzy technicznej
Przecież to ty napisałeś w tym watku :
"jezeli masz na alternatorze symbol 70ah"
Widziałeś na jakimś
alternatorze podaną pojemność w Ah
Jesli tak to chyba nie na trzeźwo.
Mylisz dane znamionowe
alternatora z danymi
akumulatora.
No koments.
Co to za argument, że od 14 lat jesteś elektrykiem ? Ja naprawiałem samochody gdy Ty nosiłeś koszule w zębach ale się tym nie chwalę.
Za to gdy jestem klientem, to jestem bardzo upierdliwym klientem i żadnej klamizery nie odpuszczę. Dlatego ufam bardzo niewielu mechanikom, i parę razy ale bez przesady uratowało mi to zycie.
Ty należałbyś na pewno do tej drugiej grupy.
Za to móglbyś troche się podciągnąć w internecie, bo zdaje się,, że kompletnie nie zrozumiałeś co kto tu napisał i się mnie czepiasz
Przecież to ADAM 12 zaproponował odłączanie klemy przy pracującym silniku, nie dyskutowałem z tym idiotyzmem bo to nie dotyczy tego wątku ale zacytowałem aby polemizować z innymi jego stwierdzeniami.
O dziwo w kolejnym poście kol. ADAM 12 zmienił swoje poglądy nt roli jaką spełnia alternator a jaką akumulator o 180 stopni - co doprowadziło do całkowitej zgodności z moimi więc nie miałem nic do dodania.
Potem Ty wyjechałeś urażony za to wytknięcie "70 ah"i zdaje się pomnieszałeś nieco co kto napisał.
Na to ADAM 12 pisze, że jego poprzednia wypowiedź/propozycja była "ironiczna". Rozumiem, że chce wyjść z dyskusji " z twarzą" ale jak to wygląda, gdy jako moderator rozpętuje dyskusje, do tego ironicznie
Chyba nie taka jest rola moderatora (no chyba, że na tym forum - to sorry).
Ale na pewno nie o ironiczne podpowiedzi chodziło kol. SIDNEY85 gdy zakładał ten wątek aby uzyskać poradę, co nie