hans napisał(a):
bijesz piane jakbys mial za to odpowiadac osobiscie , daj chlopakom z olsztyna sie wykazac i nie podcinaj im skrzydel na samym wstepie. jestes jedyna osoba ktora ma tyle do powiedzenia w tym watku. nie chcesz to nie jezdziesz , zrob zlot swoich marzen to nie bedziesz niezadowolony
Ty jakiś dziwny jesteś czy co ? Gdzie napisałem choć jedno słowo podcinające chłopakom skrzydła ?? To, że chciałem poznać szczegóły to źle ?? Jeśli nie pamiętasz mam kobietę w ciąży i zależy mi na jej komforcie bardziej niż na swoim. Przeszkadzają Ci moje wypowiedzi to kliknij ignoruj nie będziesz miał problemów. Piany nie biłem na tym forum nigdy a zloty swoich marzeń robie nie dla siebie tylko dla klubowiczów jeśli Ci to nie odpowiada to już Twój problem
A co do wypowiedzi kolegi Taktusia
Widzę, że nie masz kompletnie pojęcia co to jest organizacja imprez tego typu. To jest spory trud i poświęcenie czasu, chęci i pieniędzy. Wyłączność kompletnie mnie nie interesuje szczególnie, że nie zarobiłem na klubie ani złotówki a wręcz przeciwnie do organizacji zlotów sporo już dopłaciłem więc Twój komentarz co nieco mnie wkurza.
Co do sugestii i wytykania błędów w organizacji.
O czym Ty mówisz kolego. Najwyraźniej nie przeczytałeś wszystkiego albo nie zrozumiałeś o co chodzi. Tu nie ma możliwości sugestii czy pomocy w organizacji bo to nie jest nasza impreza i tyle. To że mamy wytyczony przez organizatora plac nie znaczy, że jest to nasz zlot. Czego tu nie rozumiesz ??
Korzystamy z gościnności organizatora, który robi imprezę cyklicznie i to WSZYSTKO (dziękujemy za zaproszenie). Rozumiesz już jak się to ma do zlotów AKP organizowanych przez i dla klubowiczów bez względu na to kto je organizuje ?
Nie podcinam skrzydeł olsztyniakom tym bardziej, że to nie oni są organizatorami co zresztą Emsi napisał w pierwszym poście więc o co chodzi ? Kolejna motoryzacyjna impreza na mapie Polski bardzo mnie cieszy a skoro nasi klubowicze "otrą" się lub będą brali czynny udział w organizacji to tylko lepiej dla nich i dla klubu biorąc pod uwagę choćby przyszłe olsztyńskie zloty pod egidą AKP.
A co do ankiety na jaki temat ma być :
- czy impreza ma się odbyć (na to raczej wpływu nie mamy)
- czy też kto na niej będzie (polecam wątek zapisowy i tyle)