Macieksns napisał(a):
mpospi
Jeśli szukasz pomocy, to posłuchaj Piotrusia....
Pakuj niunię na lawetkę, sserwis i Pan Paweł
są receptą na Twoje bolączki.
Jesli będziesz szukał na własną rękę - stracisz czas, pieniądze, nerwy.....i autko na dłuuuugie tygodnie.
Ja powiem tak - ja osobiście pokonuję 240 km czasem by zrobić coś drobnego....
ale mam błogi i niczym nie zmącony spokój
Jak by się dowiedział ile niektórzy rekordziści pokonują aby tam "robić" swoje niunie to pewnie by tam już dawno był
Z wyglądu obudowy to multi, ale gdzie jest to "S" ? Nie widzę na fotkach tego symbolu. Czyżby przycisk w gałce ? Moje "szczęście" wygląda dokładnie tak samo, ale nie ma nic po za tym, a program błyskawicznie przełącza na Sport w przypadku mocniejszego wciśnięcia gazu (obroty wskakują na dosyć wysokie i przez długich wiele sekund utrzymują się tak - czasami jest to nieprzyjemne, kiedy chce się po prostu tylko dalej przemieszczać do przodu, a skrzynia jest gotowa do "ataku"). Po za tym oznaczenie multi to FSC (oczywiście TE multi bez dodatkowego "S"), a więc obok symbolu silnika powinien być taki symbol. 163 KM w TDI to max. moc do którego były pakowane te skrzynie. Po za tym kolego posłuchaj najlepszych rad w temacie i nawet nie pytaj, tylko dzwoń. Są już po urlopie i pewnie kolejka nie mała, ale klienta szanują i to bardzo.
ps. prześlij przy okazji pozdrowienia od AKP