Witam
Ja osobiście jeśli mam być szczery to nie polecam Ignaszaka...
Jeśli chodzi o ceny, wymieniałem odme (Sam

), wszystkie potrzebne części wyszły mnie w serwisie w poznaniu chyba ponad 100zł taniej, a przy kwocie nie przekraczającej 500zł to jednak ponad 20% ceny
Jeśli chodzi o obsługę, ostatnio przy okazji kupna filtra oleju, stwierdziłem że wymienie sobie baterie w pilocie, bo coś sciąga z 3 metrów tylko

Gość w dziale części powiedział że oczywiście mają baterie ale musi zobaczyć jakie dokładnie są w moim pilocie, rozłożył pilota wyjął baterie, sprawdził i powiedział że w sumie to już odrazu mi nowe wsadzi, wszystko poskładał, zapłaciłem i ide szczęśliwy do auta, naciskam pilota z 10 metrów

... nic, z 5... nic, staje koło drzwi... nie działa, więc wracam do gościa i mówie że nie działa, a on z uśmiechem mówi że to całkiem prawdopodobne że przy wujęciu baterii się rozkodował, dlatego najlepiej wymieniać baterie w ich serwisie, wtedy nie ma problemu... ręce mi opadły, ale to nie był koniec

opierdzieliłem gościa, że świadomie rozkodował mi kluczyk, wysłał mnie na serwis, stałem tam z 15 minut, w koncu przyszedł taki jeden w garniturku, wziął kluczyk, wsiadł, zaczął włączać i wyłączać, tak na oko z 3 minuty, później zaczął zamykać i otwierać kluczykiem zamek, podrapał się po głowie i powiedział że kluczyk jest uszkodzony, mogę się umówić z nimi na sprawdzenie kluczyka, mają wolne terminy za tydzień, koszt około 200zł, pomyslałem sobie "gość z poczuciem humoru"

nawet nie zapytał czy mam drugi kluczyk
Na szczęście coś czytałem wcześniej na forum o kodowaniu kluczyków i wiedziałem że moge to zrobić sam, wróciłęm do domu, 3 minuty czytania, pół minuty kodowania i wszystko gra
Kwestia płacenia, kupowałem coś tam, w rozmowie zapytałem o cene bo miałem mało gotówki i chyba będe kartą płacił, na koniec przychodzi do płacenia, daje karte a gość mówi, że już wklepał że zapłata gotówką i nie może cofnąć, poszedł po innego gościa, ale to też nie pomogło... ani cofnąć, ani anulować, skonczyło się na tym że leciałem do bankomatu wypłacić...
To były 3 z 4... no może 5 moich wizyt w tym salonie... wnioski wyciągnijcie sami

ja mam to szczęście że często bywam w poznaniu więc nie jestem skazany na ten salon
Pozdrawiam