Dzięki Buba. Uwierz mi, że brew temu co stwierdził w jednym poście GrzesB nie mam do ciebie.
Doceniam twoją decyzję o ponownym otwarciu wątku. Postaram się aby zgodnie z twoim życzeniem dyskusja nie sprowadzała się do bicia piany lecz by zgodnie z moimi oczekiwaniami zakończyła się pewnymi zmianami i poprawkami w regulaminie forum. Ponadto liczę ciągle na uzyskanie odpowidz na zadane wcześniej pytania.
Jak już zauważyliśmy wcześniej RF nie reguluje precyzyjnie różnicy pomiędzy użytkownikiem, klubowiczem i należy to wyprostować.
Dyskutowaliśmy o tym z Basketem i przyznał mi rację.
Nie jest też w RF określone w jaki sposó zostaje się klubowiczem.
Ponadto chciałbym (może inni też) jasnego określenia dlaczego się przenosi pewne wątki, anie je edutuje. GrzesB pisał o praniu brudów na forum publicznym, że to nie wypada itd. Rozumiem to poniekąd ale nie przystoi tak załatwiać sprawy użytkownikom jedynie słusznej sprawy. Jak ciągle powtarzacie obowiązuje nas kultura. OK. Tylk jak to wygląda jak sobie dyskutujemy w jakimś gronie i nagle ktoś przenosi wątek w inne miejsce dając do zrozumienia innym, że nic nas nie obchodzi co powiedzieliście, od teraz to nie wasza sprawa.
_________________ Ostrzeżenie innych kierowców o patrolu policji na drodze jest zaszczytnym obowiązkiem każdego obywatela !
Jest A6 2,4 ALF '98
Było B4 2,0 ABK '92
Było B3 1,8 NE '89
|