Witam. Niestety miałem „drobną” kolizję na parkingu skutkiem czego jest porysowany oraz pognieciony błotnik oraz przednie prawe drzwi i to akurat na całej długości przetłoczenia koło górnej listwy, która też jest zmielona. Raczej nie warto bawić się w ich naprawę, więc chyba kupię drugie drzwi i przełożę tapicerkę, szybę, mechanizm sterowania szybą oraz ramę okna ze starych. I tu właśnie chciałbym się Was zapytać czy drzwi w B4 czymś się różniły w budowie w zależności od rocznika, typu nadwozia czy np. sterowania szybami
Moje drzwi są wyposażone w elektryczne szyby, lusterka, a boczki to tzw. parapety. Z zewnątrz posiadają dwie listwy. Tak to wygląda od wewnątrz:
Czy muszę kupić drzwi z dolną listwą
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Bo wiem że występowały drzwi bez tej dolnej listwy, a niechciałbym żeby po kupnie okazało się że coś nie pasuje, np. boczki, elektryka lub nie można założyć listew zewnętrznych.
A może ktoś z Was ma na sprzedaż drzwi do B4 w ciemnozielonym kolorze takim jak na zdjęciu. Niestety nie znam kodu koloru.
Ostatnie pytanie. Będę malować również błotnik i tak się zastanawiam czy nie zrobić tego z AC
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Dużo zniżek by mi poleciało gdybym robił z AC
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek sugestie
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)