Route 66 napisał(a):
sie tak Paw nie rozpedzaj z tymi miejscowkami pod B`gham.Na zachod od M25 ok,ale nie 500mil-mialem raczej na mysli 15
,coby Latarnik dojechal.W sumie zanim zaczniesz mlodziez sciagac,to najpierw stara gwardie trzeba ruszyc,a to nie bedzie latwe,bo kazdy ma cos na glowie.A i z mlodziezy nie kazdy pasuje na spota,choc moze do Tampona i owszem
.Poniuchaj za czyms sensownym,bo u mnie ciezko z czasem,i jezeli bedzie daleko,to raczej sie nie zjawie.Pozdrowiska
Misiek spokojniusio. Najbardziej to nam zależy na spocie AKP. Jak widzisz to ludziska gotowi są przemierzyć pół Wyspy aby z nami wszystkimi się spotkać, także nie marudzić mi tutaj, że za daleko
Po drugie trzeba dostosować miejsce spotu do wszystkich, a stolica to nie pępek świata
. Trza ruszyć doopsko to trza. Przecież autem a nie na piechotę po M-kach się przemieszcza. Tampony stworzone do jazdy zostały i odległości nie robią na nich wrażenia
. Maciek, przecież wiesz, że A6-ka to drogie auto i dzieciaków na nie nie stać. A klub Audi A6 UK w przeciweństwie do naszego AKP UK Div. ma się dosyć dobrze i aktywnie. Tam ludziska spotują i grupa jest dosyć spora, a są to tak jak my miłośnicy audi mieszkający tak jak my w UK. Zresztą spora grupa z nich to są ludzie zalogowani na AKP. Można wysłać do nich zaproszenie, zresztą i oni nas zapraszali. Ale to jest sprawa na marginesie, bo my skupić się musimy na organizacji własnego spotu.
Mi bardzo podobał się pomysła Lightmena, bo teren nad morzem i całkiem ładny. Ale dla sporej grupy to b. daleko. Jeżeli dojadą to ja jestem za. Bristol leży w średniej odległości, a Bath to zaledwie 30 km od i zresztą wcześniej się z autostrady zjeżdża. Na razie pozostaje szybko rzucić kilka propozycji i wybrać miejsce i to jak najszybciej. Na pewno najwygodniej dla wszystkich byłoby w połowie pomiędzy Liverpoolem a Londynem.
pozdrwienia
Paweł
[EDIT +]
Pooglądałem mapę pod względem odległości i całkiem dobrze wygląda miejsce jakim jest Oxford. Odległość byłaby moim zdaniem dobra dla wszystkich i mamy tam Błachutka. Drugim miejscem, które pasować mogłoby większości to Stratford Avon Upon (miasto Szekspira). Co wy na to ?