@meszrum więc tak...
pojawiły się ostatnio drgania ..rzadko, ale zawsze po tym jak jest już rozgrzany i zaczynam jeździć dynamicznie po mieście i np. zatrzymuję się na światłach. Drgania są wyczuwalne w fotelu kierowcy.
Myślę,że zaryzykuje i kupie używane poduszki, tylko muszę się upewnić że będą pasować Mam już upatrzone z 2002 tylko od wersji 163KM i koleś z którym gadałem przez telefon powiedział że bedą pasować
Co do G2
Jutro będę w ASO Zapytam się o te poduszki i kupię ori czujnik. Czytałem gdzieś instrukcję wymiany , ale chyba zostawie to diagtronikowi.
Będę informował o postępach
Więc byłem w ASO, nabyłem G2 z oringiem za 85złociszy i postanowiłem sam wymienić. Rzeczywiście jest to bardzo proste Nawet nie bawiłem się w żadne strzykawki i spuszczanie płynu Po prostu wyjąłem zawleczkę i wyciągnąlem stary czujnik Nawet jedna kropla płynu nie wypłynęła na zewnątrz
Skasowałem błąd w VAGu i ruszyłem na miasto Po ok. 15 min na zegarach pojawiło się 90 stopni ale VAG w dalszym ciągu pokazuję max 81 stopni
Także raczej termostat do wymiany ale to dopiero przy rozrządzie w listopadzie
Co do poduszek to pan w ASO powiedział że są obydwie takie same z czujnikami Cena sztuki 350zł Także zaryzykuje i kupie dwie z allegro za 200zł
Po wtryskiwacz lece jutro na Poleczki do Boscha ciekawe jaką cenę usłyszę
Mam tam kumpla może mają jakieś zniżki dla pracowników
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)