Tak więc witam wszystkich tak ja regulamin nakazuje.
To forum przeglądałem już wcześniej z racji tego ze posiadaliśmy B4 i B5 jakiś czas temu.Ale dopiero teraz z racji zakupu C5 postanowiłem napisać co nie co.
Młody szczaw jestem bo 94 rocznik a autko jest rodziców choć w temacie motoryzacji zielony nie jestem (jakoś od dzieciństwa mnie legło do tego).
Z konta będę korzystał ja i rzadziej mój ojciec.
Teraz troszkę o władczyni.
Po oglądaniu na żywo dziesiątek aut które z igły na papierze okazały się zwykłymi trolami znudzony znalazłem A6 w moim mieście, stała blisko więc oglądnąć przy okazji nie kłopot.I tak nam się spodobała że została zakupiona. Baliśmy się 2.5 słysząc cały czas plotki o bardzo drogim utrzymaniu i awaryjności, mimo to jej stan
przemówił do nas tym bardziej że ma udokumentowany przebieg (200 000) miała wymienione wszystkie rzeczy eksploatacyjne (kupiona od właściciela a nie od handlarzy) oraz serwis w Niemczech do 176k.
tak oto się prezentuje :
P.S Zdjęcia są z ogłoszenia, teraz doszły jeszcze emblematy s-line na listwy boczne i atrapę.(Przy okazji mam pytanie ma ktoś może u siebie chromowane nakładki na lusterka ? Bo mamy od strony kierowcy lusterko zespawane i zastanawiamy się czy kupować skorupę lusterka czy może nakładki.)
Wyposażenie bogate m.in.
4 Airbagi
Climatronic
Pełny S-line (łącznie z zawieszeniem)
Radio concert ze zmieniarka
Elektryczne fotele
4 elek. szyby
Skrzynia 6-tka
Koła od A6 po 01
Wszystko inne będzie na zdjęciach które dodam wkrótce.
Pozdrawiam bio.