Nudas napisał(a):
flavios napisał(a):
Nudas napisał(a):
hmmm, ja chciałbym zapytać w jaki sposób sprawdza się, czy reflektory są wyposażone w system samopoziomowania ?
przyjmijmy audi c4s4 było fabrycznie wyposażone w światła na soczewkach, z przystosowanym do tego kloszem i podgrzewanymi spryskiwaczami, el regulacją, podmiana ori swiateł na xenon w tym modelu jest w zasadzie bezproblemowa i chyba cięzka do odróżnienia na "oko"... nie sądzę, żeby przy kontroli policjant sprawdzał oznaczenia na szkłach...
a może się mylę?
Na kloszu masz napisane czy to jest xenon czy nie. Jak nie to dupa zimna.
jakbym był policjantem to wsiadl bym do twojego samochodu, zgasil silnik i zapalil ponownie i wtedy swiatla ladnie sie ustwaiaja góra dół. a silnikczki robią bzzy bzzy. jakby u cibie nie zrobil bzzy bzzy to bym ci zabral dowod i zabral pieniadze. Nie wszyscy policjanci jeżdżą maluchami. Niektórzy się znają.
bzy bzy robią...a samopoziomowania nie ma
poza tym nie wydaje mi się, aby podczas kontroli policjant mógł wsiąść dosamochodu i bawić się kluczykami...
jezu to nie wsiadzie. kaze tobie to zrobic.
PO CO TA DURNA DYSKUSJA SIE ZACZYNA NIE WOLNO I JUZ.
KAŻDY WIE ZE NIE WOLNO A CAŁY CZAS TEMAT JAK TO OMINĄĆ.
Najlepiej wyjechać do KONGO tam wszystko wolno. Nie twierdze ze tak jest dobrze bo wiekszosc przepisow w tym POJ..... kraju jest zla. ALe nie wolno wiec nie wolno. A jak bedzie wono to bedzie wolno. Jak chcecie kiedys mieć duże albo jeszcze większe kłopoty przez to że chcieliście mieć błekitny kolor światła to wasza sprawa. JA zachęcam do zakładania ksenonu bo poprawia bezpieczeństwo i jest to bezsprzeczne ale ile wy macie lat że sie przekomarzacie i łapiecie za słówka.
POZATYM TEMAT DO ZAMKNIĘCIA I USUNIĘCIA bo już wszytsko zostało na forum powiedziane i jest to powielanie tematu. Było o spryskach było o żarnikach było o kloszach było o soczewkach i było o policji i kazdy tema kończył się tym , że NIE WOLNO
POWTARZAM DLA NIUWAŻNYCH
NIE WOLNO JEŹDZIĆ PO UE Z NIECHOMOLOGOWANYM XENONEM.
Mnie jak natchnie to sobie założe mimo wszystko ale pamiętajcie ŻE NIE WOLNO. Jak ktoś chce to tez niech zakłada ale pamiętac należy że NIE WOLNO. Tak więc Panie i Panowie NIE WOLNO ZAKŁADAC LEWEGO KSENONU. NIE WOLNO
PS. Da rade założyć ale NIE WOLNO.
Pozdrawiam