.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 10:34:42

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: a6 1.8 turbo quattro
PostNapisane: 06.paź.2008 22:15:23 
Użytkownik

Witam panow ,szukam audi A6 z silnikiem 1.8 turbo, nie wiem jednak ile kosztuje dobry i pewny egzemplarz poniewarz ceny sa bardzo rozbierzne, mozna kupic takie za 18 tys i mozna za 30 tys, chcial bym prosic o wskazowki czym mam sie kierowac przy ogledzinach i na co szczegolnie zwrocic uwage poniewarz jestem z lodzi a planuje wycieczke do szczecina zeby ogladnac taki oto egzemplarz:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6222386

bede wdzieczny za wszystkie wskazowki i opinie :-)

Tytuł:
PostNapisane: 06.paź.2008 22:25:14 
Użytkownik

dokladnie to on jest z Polic czyli jakies 20km za Szczecinem ogolnie ladny z wygladu hmm wydaje mi sie ze jest jeden w miare dobry sposob ASO sprawdza kompa grubosc lakieru i takie tam geometrie historie serwisowa wydasz pare zlotych ale bedziesz pewniejszy no chyba ze masz znajomego co ma vaga i sie zna a byloby idealnie jakby jeszcze jezdzil a6

Obrazek
__________Jest_________->___________Będzie___________
S8 4.2 V8 360KM/430Nm [AQH] Tiptronic, Quattro, Navi, Recaro, Bose, Exclusive :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 06.paź.2008 22:51:24 
Użytkownik

a czy da sie sprawdzic jakos naped quattro,tzn czy wszystko dziala poprawnie??

Tytuł:
PostNapisane: 09.paź.2008 17:02:14 
Użytkownik

na zdjęciach ładny, ale uwierz mi, że na livie można się bardzo zdziwić. Kupowałem już masę samochodów dla znajomków i nie tylko i wiem, że nie raz rzeczywistość była brutalna. Człowiek zjechał kupę kilometrów i wracał bez niczego chociaż sprzedawca zapewniał, że "mistrzostwo świata jest wózek"
zasada jest taka:
Nigdy nie wierz sprzedawcy!, zawsze zakładaj, że cie chce okantować! oglądaj i kupuj auto z dobrym blacharzem, który nie boi sie głośno powiedzić co w aucie było robione. ( nie takim, który jest mocny w gębie, tylko takim, który zęby zjadł na blacharce aut powypadkowych), Uwierz mi, że dobry blacharz wzrokowo oceni auto, nie potrzeba mu żadnych testerów lakieru z allegro! no i Vag koniecznie!
Wówczas masz duże szanse, że się nie przejedziesz.

ad, tego ogłoszenia:
koleś nawet zdjęć nie wstawił aktualnych, zwróć uwagę, że te są robione zimą, kiedy nie ma żadnych liści na drzewach, a teraz wyjrzyj przez okno :peace:

Strefa czasowa: UTC + 1