Jak już niektórzy wiedzą mogę nosić od paru dni zaszczytne miano taty.
W związku z powyższym i zgodnie z obietnicą zapraszam w dniach:
7 - 9 listopad
na tor rally cross w Toruniu na imprezę pod tytułem :
Pępkówka u Darii czyli jak tata z przyjaciółmi cieszy się z moich narodzin.
SZCZEGÓŁY :
imprezę zaczynamy w piątek wtedy kiedy pojawicie się na torze
koszt toru:
- tor 2000 PLN
- traktor 90 PLN godzina a potrzebujemy moim zdaniem dwa godzinne przejazdy dziennie czyli 400 PLN w zaokrągleniu
- "obsługa toru" czyli dla tych co już byli i pamiętają upierdliwy pomarszczony facecik i jego żona. Moim zdaniem trzeba dać 100 lub 200 PLN i jest to niestety nie do przeskoczenia takie "frycowe".
RAZEM powiedzmy 2500 PLN
i co dalej ?
ano moja propozycja polega na tym, że na wieczornym balangowaniu zrobimy kolejno odlicz i podzielimy równo kwotę pomiędzy wszystkich uczestników. Dla tych którzy wjadą na tor ale nie jada z nami do hotelu na nocleg i imprezkę proponuje stawkę 75 PLN
Na torze jest restauracja gdzie zjecie obiad na hasło AKP za 15 PLN (przetestowane i moim zdaniem niezłe żarcie)
Jeśli chodzi o zakwaterowanie to stosujemy uproszczony (wolsztynowy) sposób:
wskazuje Wam hotel w którym wynegocjuje jak najniższą cenę kwaterunku i jedzenia. Kto jest zainteresowany przyjazdem dzwoni i rezerwuje sobie miejsce (podając hasło AKP) opłacając należność na miejscu lub przelewem w zależności od ustaleń.
DOJAZD na tor
klikamy
TUTAJ
wpisujemy
miejscowość : Toruń
ulica : Bielańska
następnie klikamy: wyznaczenie trasy (ikonka gdzie pkt A i B połączony jest linią - w pasku zadań) i wskazujemy ul. Bielańska jako koniec trasy.
Początek trasy ustalamy w swojej miejscowości i już wszystko jasne
Na torze będzie hamownia kolegi Bzyczka (niestety tylko dla osiek).
Traktujemy ten wątek jako zapisowy do dyskusji zapraszam
TUTAJ odpowiem na prawie każde pytanie
I jeszcze jedna ale ważna sprawa:
W związku z tym, że 1 listopada wypada w sobotę można wziąć sobie wolny dzień w poniedziałek 10 listopada a wtorek 11 listopada znowu wypada wolny. W związku z powyższym można przedłużyć imprezę aż do wtorku. Koszt dodatkowych dni torowych to 1000 PLN + ewentualny koszt traktora. Daję tę możliwość do przemyślenia i przedyskutowania w wątku dyskusyjny