Przemysław napisał(a):
Jesteś pewien tego samochodu ???? bo jak sie cos poleca to trzeba byc w 100 % pewnym czegoś
z tego co zauważyłem to tak skóra na kierownicy nie orginalna , poprzepalany fis , hak holowniczy nie wróży dobrze i do tego luki w ksiażce serwisowej dla mniej wprawionego oka wyglada wiarygodnie a dla bardziej widac ze w 2001 roku samochod mial conajmniej 3 przeglady przerwa 3 letnia w 2004 jest wpis 230 troche smiesznie to wyglada a pozniej przez prawie 5 lat przjechalo tylko 50 tys
edit : od 1998 do 2001 przejechal 200 tys a od 2001 do 08/9 tylko 90 smiechu warte to juz chyba lepsze to srebrne
troche ostrożności w polecaniu czegos czego nie jesteśmy pewni to wkoncu klub milosnikow audi !!!!!!!!!!!!!!
[...] ja np nie pokazałbym w klubie ze kolega ma do sprzedania samochód którego przebieg może oscylować w PÓŁ MILIONA KILOMETRÓW
Coś dzwonią dzwony, ale sam nie wiesz w którym kościele. Operujesz standardowymi argumentami, które często się nie potwierdzają. Przepalony fis to `normalny` problem tych aut, a jak hak to co znaczy że autobusy w mpk ciągał
Na książke to ja nigdy nawet nie patrze, zainteresowany tym autem sprawdzi numer nadwozia i będzie wiedział. Może i ma pól miliona, a może nie ma, wnioskuje że nie znasz tego auta i nie masz wiedzy aby wyrokowac prawdziwosc przebiegu.
Wskazałeś elementy, na które powinno się zwrócic uwage (i dobrze bo nie każdy by dostrzegł), ale niepotrzebnie od razu stawiasz diagnoze.
P.s. Pewno jeździsz tylko autami prosto z salonu, bo mając takie podejscie nic się nie kupi
Nie bierz tego personalnie. Pozdrawiam serdecznie