.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.lis.2024 05:41:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 C4 ACK Quattro] Tego auta nie kupujemy!
PostNapisane: 07.lis.2008 00:48:52 
Moderator

Auto: S6 C4
Tak jak napisałem w temacie, a oto link do ogłoszenia -> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6810762
Interesowałem się tym autem ok.1.5 roku temu jak było jeszcze u poprzedniego właściciela w Żarach. Wtedy wystawione było z tymi samymi zdjęciami, za dużo niższą cenę. Deklarowany przebieg może i miała, ale z 5-7 lat temu (zostało to potwierdzone u Dreda). Wygląda na to, że ktoś nadział się na minę, założył gaz (wtedy nie było) pojeździł trochę, i teraz sprzedaje. Co by się nie powtarzać, to wklejam wątek, który założyłem gdy oglądałem to auto -> http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... 01&start=0 jeden z moich postów na pierwszej stronie dotyczy właśnie tego auta.

+
CFFB

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 07:41:38 
Użytkownik

Auto: A8 D2FL 3.7Q
Cytuj:
no i nie udało się n straszny parch. Z wierzchu i w środku autko nawet ładnie się prezentowało. Avant, quattro, zieleń metallic, klimatronic, webasto, pełna elektryka, szyber, tempomat, jednym słowem niemal wszystko, ALLLLEEE................ ściana grodziowa pogięta w okolicach numerów i nie wyprowadzona, na kielichach (w miejscu mocowania amortyzatorów) poodskakiwała szpachla, podłużnice zagięte do środka, wgięty próg, na słupku przy przedniej szybie ( która była wymieniana) wyczuwalne zgrubienie, tak jakby był cięty dach albo nie wyprostowany słupek po dzwonie, silnik zarzygany olejem, licznik cofnięty ok. 100 tys.km. Szkoda gadać... Zanim pojechałem, koleś przysłał mi na maila ok.40 zdjęć na których oczywiście nie było widać tych rewelacji, podał mi nr VIN (dzięki Dred za sprawdzenie) więc wszystko miało być pięknie. Na jakiś czas się wyleczyłem z zakupu drugiego auta Neutral

To?? Bo faktycznie z zewnątrz ładnie wygląda...

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2008 11:39:57 
Moderator

Auto: S6 C4
Może i nie, bo te zdjęcia są przypuszczam sprzed ok.2 lat ;) Poprzedni właściciel przesłał mi tych zdjęć ok.40 zanim pojechałem do Żar, szkoda że nieaktualnych. Dostałem też zdjęcia jak auto wyglądało po dzwonie, tyle że chyba jakimś wcześniejszym :| Przypuszczam, że obecny właściciel może być nieświadomy tego co ma....

+
CFFB

Strefa czasowa: UTC + 1