.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.lut.2025 12:25:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2008 00:43:38 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
Cytuj:
A ten Filtron nie lubiany? Co z nim? Przecież ma autoryzacje chyba wszystkich producentów na pierwszy montaż. Tylko nie stać go żeby wejść do fabryki producenta.

Fitron podlega pod DANA Co. Czy go nie stać ?? Nie sądzę.Miałem okazję być w Filtronie. To co widziałem przerasta wyobrażania 90 % przeciwników Filtrona więc nie bedę się udzielał ze wzg na brak chęci do prostowania "troli" internetowych :):

Tytuł:
PostNapisane: 08.lis.2008 13:06:05 
Użytkownik

ADAM 12 napisał(a):
Cytuj:
A ten Filtron nie lubiany? Co z nim? Przecież ma autoryzacje chyba wszystkich producentów na pierwszy montaż. Tylko nie stać go żeby wejść do fabryki producenta.

Fitron podlega pod DANA Co. Czy go nie stać ?? Nie sądzę.Miałem okazję być w Filtronie. To co widziałem przerasta wyobrażania 90 % przeciwników Filtrona więc nie bedę się udzielał ze wzg na brak chęci do prostowania "troli" internetowych :):

co nie zmienia faktu, że bardzo często filtry Filtron'a nie pasują wymiarami... mimo iż powinny. Do tego spotkałem się z przypadkami, że mają źle dobraną bibułę filtrującą.

Prawda jest taka, że nie ma na dobra sprawę "polskich filtrów" bo nikt w Polsce nie robi bibuły do nich.

Firma Asso robi filtry (głwónie dla rolnictwa) dla Bosh'a...
Fajnie to wygląda jak część ma inna barwę i lepszą markę na sobie ;)

Co do samego meritum..... to śmiało kupuj MANN'a. Ta sama półka jakościowa i cenowa co Knecht a lepsza dostępność.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1