No więc ja również chciałbym serdecznie podziękować Krzysi i Bubie za wspaniałą organizację i poświęcenie maaaaasy czasu na przygotowanie tego wszystkiego.
Mam nadzieję, że nasze upominki choc troszkę zrekompensowały Wasz wysiłek i wieeeeelkie zangażowanie.
Podziękuje również kilku osobom (kolejnosc bez znaczenia):
Jmm – za pogadanki na torze i pokazanie pięknego 20V
Gustav- mrożąca krew w żyłach opowiesc o kilowaniu cienkasa, dzięki jeszcze raz za pomoc w kupnie plusa-spisał się na medal
Dredzio (człowiek VIN)– za dziesiątki km na torze i anegdoty, które zostaną zapamiętane na lata
Ferguson – ajjj pokierowałem Twoje s4 cabrio i nie chciałem wysiadac, fajnie się łamie
Paweł Olsztyn z Kobitą – za pogadanki i zaprezentowanie ślicznie utrzymanego egzemplarza
Cała ekipa śląska – bez Was zlot nie był by tak wesoły
Monster – za długie pogadanki i zabawne komentarze oraz za uświadomienie mi, że przejechałem na czerwonym w drodze powrotnej
Arti – czekałem na to spotkanie od dawna, czerpanie od Ciebie doświadczeń z eksploatacji S6+ nie było końca, gratuluje pierwszego miejsca
Hevelio, Losiak – za kult V8
Nudas – za poratowanie naszych żołądków J i niekończące się wkurzanie Emciora
Konrad z V8 B2 – dzięki za miażdżący przejazd... uffff teraz tylko motronic z AHK
Emsi – za rady `podatkowe`
Dziękuję też dzielnym kobitkom i wszystkim, których nie wymieniłem.
Tutaj kilka fotek z szybkiego serwerka:
>>> klik klik <<<
Niech radosc, jaką dały mi szaleństwa na torze opiszą te zdjęcia:
na 2 do odcinki czyli 110-115km/h po łuku
...i winkiel
edit: Specjalne podziękowania dla Kobusza i Ufo za nagranie ścieżki dźwiękowej do przejazdu po torze mojej Karolci. Czekamy z niecierpliwością na filmik.