Roger_35 napisał(a):
c36amg napisał(a):
Roger_35 napisał(a):
Przepraszam, ale muszę dołorzyć swoje trzy grosze. To ogłoszenie się nie trzyma kupy? Jakie S6 w dieslu, bez poszerzonych błotników i nadkoli, bez quattro etc.? Masz to człowieku wpisane w brifie i w instrukcji obsługi albo na nalepce w bagażniku? Bo jeśli tylko w dowodzie rejestracyjnym, to wybacz ktoś cię wkręcił. Jaki tiptronic w wersji FWD? Jakie pełne ospojlerowanie S line? Co to są spojlery od S line? Wie ktoś? I tak już zupełnie na koniec, widział ktoś eSę albo S lina bez skóry na fajerce?
Stary, ganiaj do gościa co ci sprzedał auto po konkretny rabat, bo nieźle ci naściemniał.
Pozdrowienia.
Kolego Kur** mać czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem jest w dowodzie, jest w papierach z salonu audi i w brifie!!
To nie jest Audi S6 4,2 benzyna. Auto pisze po raz kolejny było robione na zamówienie. Auto jest poszerzone przyjrzyj sie zrobię fotka dla porównania przy zwykłej A6 i wygląda ona kiczowato na tyle mojej. Zwrócie uwagę na sam lakier jest z palety S6/RS6. Auto ma nawigacje tylko ta mini (oryginalna mapa niemeic w komplecie) uważam że jest to lepsze rozwiazanie, ponieważ kto będzie sie patrzył na konsole w czasie jazdy dla mnie to trochę nie dorzeczne ale kazdy ma prawo miec własne zdanie. Co do skóry to kwestia wyboru. Kto lubi za 4 tys można sobie obszyć całość.
Mój drogi,
Nie chcesz przyjąć do wiadomości, że zostałeś oszukany, Twoja sprawa. Nie ma czegoś takiego jak S6 z silnikiem TDI, przyjmij to do wiadomości. Odpowiadając, Twoje auto nie jest poszerzone, widać to wyraźnie na zdjęciach. Lakier możesz sobie zamówić ekstra, nawet z palety R8, co nie zmienia faktu, że twoje auto to nie R8. Jesteśmy fanami i entuzjastami tej marki i, uwierz mi, nasza wiedza na jej temat jest naprawdę duża. Rozumiem twoje wzburzenie, ale nie masz S6, bo coś takiego w tej konfiguracji nie występuje. Na koniec, każda S6 i S line wychodziła z kierownicą obszytą skórą, jak to wytłumaczysz?
Do adminów, proszę o zwrócenie uwagi nowemu koledze bo robi się wyraźnie nerwowy (k...., ja pier...).
Pozdrowienia
Na pewno Salon Audi i brif jest podrobiony
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
i w oryginalnym ASO tez sie nie znają nie chciałem nic mówić ale wiesz wyklepałem go z poloneza caro +
![n :diabel:](./images/smilies/020.gif)
Jutro wrzucę skan brifu i dowodu rejestracyjnego może wtedy sie wyjaśni wszystko.
Zastanawia mnie jedna rzeczy, nikogo nie obrażając bo wieże ze są tu fanatycy tej marki wasze wypowiedzi są ciut nie zgodne. Jeden kolega twierdzi
iż jest to "golas" i ocenia auto po ilość przycisków
![n :):](./images/smilies/052.gif)
natomiast Paw1972 pisze o "bogato wyposażoną opcję". Wydawalo mi sie że cos jednak mam z tych dodatkowych rzeczy no ale cóz.
Jeśli ta magiczna nazwa S6 ma połowie forum przysporzyć koszmarów to niech admin zmieni tytuł i zamknie post bo dotyczył skrzyni a nie nazwy .
Wiem ze zostanę za to zaraz zlinczowany, ale nie przypadł mi ten samochód do gustu i moje zdanie jest takie ze nie umywa sie do c 30 cdi amg
Kończąc temat wydaje mi sie ze cena 48-49 tys zł za ten samochód z tym przebiegiem na gwarancji jeszcze nie jest za wysoka pzodrawiam