designer napisał(a):
c36amg napisał(a):
To są pakiety wizualne AMG czyli coś ala "nasze" S-Line, ale tak jak pisał meszrum to nie są auta z motorami AMG
![n :/](./images/smilies/005.gif)
Ty chłopie chyba czytać nie umiesz ?
Widzisz:
Paliwo: Diesel
Moc: 169/230 (kW/KM)
Kolor: Czarny Metallic
Zanim zaczniesz pisać głupoty prosze przeczytaj dokładnie:
AMG na ropę - Mercedes-Benz C30 CDI AMG, to pierwsze auto z silnikiem wysokoprężnym, którego osiągi w pełni uzasadniają określanie go mianem samochodu sportowego. C30 CDI nie ma konkurencji w swojej klasie. Napędza go zupełnie nowa jednostka napędowa, osiągająca moc 231KM i maksymalny moment obrotowy wynoszący aż 540 Nm!
![Obrazek](http://img229.imageshack.us/img229/8383/c30cdiamgsportscoupe04ym2.th.jpg)
Bez obrazy ale to co widzę w ASO to nie dziwi mnie ta naklejka zresztą w papierach też jest S6. Nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi po co miał bym przerabiać A6 na S6. Zdjęcia robiłem o godzinie 18 i było już ciemno dla tego nie wyraźne wyszły ale przecież widać ewidentnie ze jest S
![n :/](./images/smilies/005.gif)
wiem w ogłoszeniu jest błąd nie ma Xenonów ale nie chciało mi sie już zmieniać reszta sie zgadza.
Nie dziwcie sie ze jestem nerwowy jak już któraś osoba usiłuje mi w mówić ze nie ma np: c30amg czy że nie było S w bagażniku dałem dowód wiec o co jeszcze come?
Kupując audi i płacąc nie małe pieniądze za serwis spodziewałem sie czegoś lepszego a jak na razie jest kaszana
P.s ja nie mówiłem ze mam S6 4,2 zęby nie było
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Naprawdę nie jestem maniakiem marki Audi. Kupiłem auto miało być wygodne w miarę szybkie itd ale sie zawiodłem i to bardzo. Z stąd chce je sprzedać i z powrotem do AMG wrócić. I czy mam jeden guzik mnie czy więcej to mnie to buja
szarpie przy ruszaniu na zimnym, czy masz odczucie jazdy na półsprzęgle?
Nic nie szarpie rusza gładko i delikatnie co mi nie przypadło do gustu
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
nie ma jak manual. Zmiany biegów są nie odczuwalne nawet przy wciśnięciu do oporu na S jak redukuje zero szarpnięć. Wymarzone auto dla Pana mocno po 40
![n :diabel:](./images/smilies/020.gif)