.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 18:47:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2008 15:51:02 
Klubowicz

Auto: S2 Coupe
Barcik napisał(a):
Nie ze nei chwale..tylko czesci na giełdzie czy na allusie są o wiele tansze niz a ASO z kwitem czy od handaza z kwitem
Ja sie nie chwale bo nie mam czym ale wh Twojej teorii to kazdy z allusa to złodziej. Zreszta nie tylko s2 kradna. S2 nie pojdzie na lewy dowód bo sie rzuca w oczy wiec jednynie na czesci lub na ukraine. A co do czesci to tzra okupywac allegro i znajome szroty. Jakby mi ukradli moja cupe to kazdy by wiedział bo to jedyne białe na wsi... Także DES... rzuc okiem na realia nie wymyslaj regułek.

Nigdzie nie napisałem, że każdy na allegro to złodziej, nie wiem gdzie to wyczytałęś. Musiałbym w takim razie włączyć do tego nieszacownego grona również siebie, bo też hanlduję. Z tego powodu realia znam całkiem nieźle. Regułek żadnych nie wymyślam. Jakby organy ścigania działały dobrze to nikt by nie musiał się obawiać kupna części na bazarze, allegro, czy giełdzie.

Piszę poprawnie po polsku

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2008 15:53:10 
Użytkownik

Cysztof napisał(a):
Barcik napisał(a):
kazdy z allusa to złodziej.

OT: Bo kazdy pijak to zlodziej... :):

a Kazdy komis to PRAWDOMÓWNY szef co ma JEDYNIE idealne auta i kazdde jest BEZWYPADKOWE i kazde pali 8l i kazdy sprzewca na giełdzie ma JEDYNIE LEGALNE czesci...skonczcie piedrolic bo sie słabo robi. Sami kupujecie a negujecie. Zal. Ja kuouje od tego co ma na sprzedaz..a skąd ma to juz mnie drze.

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2008 15:54:50 
Użytkownik

DES jakby był tak jak mówsz to bysmy mieli Polske IDEALNA jedyny kraj w UE. Po raz 2 mówie - zejdź na ziemię.

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2008 16:08:30 
Klubowicz

Auto: S2 Coupe
Barcik napisał(a):
DES jakby był tak jak mówsz to bysmy mieli Polske IDEALNA jedyny kraj w UE. Po raz 2 mówie - zejdź na ziemię.

Stąpam po ziemi tak jak trzeba i przestanę pier.. a przepraszam mówić, bo mogę pisać co mi się podoba, jak Ci żal to Twoja sprawa. A swoją drogą to zważaj na słownik. :peace:

Piszę poprawnie po polsku

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2008 16:17:20 
Użytkownik

cała strona spamu
Macie coś do powiedzenia na temat auta to proszę. Dywagację na temat złodziejstwa i allegro nie są właścicielowi potrzebne

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2008 23:40:28 
Użytkownik

Hmm... Ja czesci kupuje poprostu w sklepie. Nie wiem czy to dziwne jest czy jak ale poprostu ide do sklepu, mowie co chce i dostaje. Cena? Czesto lepsza niz na allegro.

Tytuł:
PostNapisane: 15.gru.2008 00:00:00 
Użytkownik

birdman napisał(a):
Hmm... Ja czesci kupuje poprostu w sklepie. Nie wiem czy to dziwne jest czy jak ale poprostu ide do sklepu, mowie co chce i dostaje. Cena? Czesto lepsza niz na allegro.

OT: skoro masz jeden z najpopularniejszych modeli audi w tych czasach to nic dziwnego...

Jest:
M4 Competition
AMG GT S

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1