fishbone a ty poprostu nie rob z siebie prostaka tylko naucz sie czytac ze zrozumieniem a jezeli ktos ci czyta niech lepiej ci wytlumaczy to co ci przeczytal. jak bys nie wiedzial to forum audi klubu jest czyms wiecej niz strona do pokazania sie jakim ja jestem kozakiem jak bys poczytal moje posty to zauwazyl bys ze to dla mnie jest mocno, podkreslalem to kilka krotnie wiec wiesz.
A dla przypomnienia, prosty przyklad zerkni na podpis dreda.
MOCNO wypadalo by napisac jeszcze, ze ja nic o mocno nie pisalem tylko kolega Sidney
A opinie takie jak... ostatnie twoje dwa posty

moze najpierw przemysl zanim znowu osmieszysz swoja osobe chodz nie wiem czy bardziej sie da.
Poprostu przestaniesz niedlugo cokolwiek reprezentowac swoja osoba.
Krok po kroku udawadniasz to co o tobie sie slyszy.
Pozdrawiam
Edit: masz racje poprostu nie sadzilem ze mozna takiego posta napisac i pomyslalem ze ty wogole nigdy nie byles na AKP a co dopiero smigac quattro przepraszam poprostu tak jak juz pisalem nie jestem tak wspanialy jak ty we wszystkim.
Uwazaj ziomus na slowa bo wody ognistej ze mna nie popijales takie slowa to zachowaj u siebie w domu moze sie tak do siebie zwracacie ja nie wiem ale sobie wobec mojej osoby nierzycze.A w twoim ostatnim poscie na temat to jest tylko to, ze napisalem zebys polatal swoim quattro przepraszam poprostu na to nie wygladalo, masz racje miales Q, ale moze nim nie jezdziles bardziej by to pasowalo lub tata mial i ci czasem dal sie przejechac.
Wiec moja propozycja-usuniemy ostatnie posty wyrazisz swoja negatywna opinie moze zrobisz to tym razem na temat i ponownie w normalny sposob zaczniemy od nowa. Co ty na to
2 edit: a jezeli naprawde uwazasz ze nie wiem do czego sluzy Q lub ze nie probuje sie dowiedziec to kukni se na filmiki ze zlotow.
No i mam nadzieje ze teraz zrozumiales co mialem na mysli piszac (POJEZDZISZ SWOIM A NIE PRZEJEDZIESZ SIE KOLEGI)