jmm napisał(a):
Było takie coś, podstawowe dane jak napisał Michał na mojej stronbce znajdziesz, takiej pojemności silnika to nie było napewno, ale przypuszczam, ze ktos sobie zaokraglil zeby mniej placic

Jak w dobrym stanie to bierz

W piatek ogladalem to "cudo". Myslalem ze bedzie wygladala jak na zdjeciach. Pojechalem i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to ... nalepka naszego klubu na rufie po prawej stronie

i pytam sie goscia czy nalezy do klubu, mowi ze poprzedni wlasciciel byl klubowiczem...
samochod wogole odbiegal od stanu na zdjeciach, byl totalnie zaniedbany, szyba nie dziala, szyber nie w pelni sprawny, mokro na podlodze, i silnik , to juz chyba moja seryjna 650 w maluszku calkiem zwawiej sie zbierala ( wlasciciel mowi ze to wina miksera od gazu bo za maly, moze i tak )

, chodzi tylko na gazie , benzyna nie doplywa nawet do filtra...
no ale, troche rdzy bylo wokol mocowania mcpersona (nie wiem jak sie to pisze) z przodu po prawej stronie, i postanowilem zadzialac nieduza sila na kolo konkretnie zaparlem sie i zaczolem noga naciskac na kolo, i !!!!... gn iazdo mcphersona, lataalo jakby nie bylo stalym elementem tego auta, tylko takim ruchomym na gumkach
to zdecydowalo ze postanowilem darowac sobie to autko, a szkoda bo i mi i mojej kobiecie sie piekielnie podobalo z zewnatrz ( i niestety tylko z odleglosci

)
ogloszenie chyba juz zostalo zdjete bo bym wam pokazal...znalezc nie moge a wiec raczej nie ma juz
kolor czrny z przyciemnionymi szybami z tylu, elektryczne szyby z przodu, wspomaganie, i trzy zegarki po srodku konsoli w srodku, moze ktos kojarzy to auto?? a z przodu 2x podwojne reflektory. rok 81.
to jest to auto
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C181197