crash182 napisał(a):
Witam wszystkich klubowiczow. Na wstepie chcialem powiedziec ze znalazlem duzo podobnych temetaw o podobnych problemach, chcialbym sie jednak podzielic z wami moim gdyz zauwazylem w swoim samochodzie dodatkowo jeszcze inne zachowanie. Auto pracuje zupelnie normalnie gdy go odpalam, gdy jade rowno, brak jakiegokolwiek dymu itp jednak problem pojawia sie przy przyspieszaniu, jesli przycise mu dosc mocno, pozostaje za mna dym, sprawa sama w sobie nie bardzo mi przeszkadza, szczegolnie ze poprzedni wlasciciel powiedzial mi ze auto to ma wgrany program aby wzmocnic silnik, dowiedzialem sie tez m.in. z tego forum ze przy takich sytuacjach dymienie jest normalna sprawa. Jednak zauwazylem tez inny problem. Gdy gwaltownie przyspieszam, wskazowka leci do gory, przy 2 tys odnosze wrazenie jakby przez chwile tracil moc albo sie dlawil, po czym wskazowka nadal leci do gory. Gdyby nie to ze gdy go kupilem nic takiego sie nie dziala zwalilbym tez na ten soft-tuning. Zatem zwracam sie do Was o pomoc, szczegolnie dllatego ze obecnie mieszkam w Anglii, samochod oczywscie tez jest angielski, nie mam adresu do firmy ktora robila ten tuning, a o dobrego polskiego mechanika w tym rejonie akurat trudno. Pozdrawiam
Zloguj 003, 010 i 011 dynamicznie.
Dymienie po chipie jest możliwie, ale w wariancie hadrcore`owym lub gdy osprzęt silnika jest w stanie słabym.
Czy samochód był hamowany ?