Dantez napisał(a):
Jesli chodzi o wyposazenie to:
AUDI A4 1.6 11.95 74/101 lekko uszkodzona lewa tylna strona lampa juz jest nowa auto zadbane czyste stan idealny po wymianie wszystkiego rozrzadu opon plynow po swierzym tivie niemieckim num centralny zamek, poduszka powietrzna, ABS, elektryczne szyby, wspomaganie kierownicy, szyberdach, radiomagnetofon, elektryczne lusterka, elektroniczny wtrysk, katalizator, immobilizer, serwisowany,.
1. On az taki wołowaty nie jest. Wymaga duszenia i obrotów, ale można spokojnie jeździć. Wół się robi jak klimę włączysz, ale o klimie nic nie piszesz. Mój z klimą pali (2/3 trasa, 1/3 miasto) prawie 9 litrów PB 95/100 km.
2. Jeżeli, jak piszesz, przeszedł TUV, to raczej nie ma uszkodzen zawieszenia poza tymi przegubami, bo by mu nie podbili przeglądu (chyba że jakieś Turki - obejrzyj protokół TUV, kto to robil).
3. Jeżeli, jak piszesz, był serwisowany, to powinien mieć książkę przegłądów, albo chociaż protokóły przeglądów z miejsca gdzie go serwisowali i na nich powinien być przebieg. Jeżeli to jest, to nie ma żadnego problemu. Jeżeli tego nie ma, to pewnie rzeczywiście przebieg jest dużo większy. Jeżeli chce Ci się bawić, to też możesz sprawdzić - skontaktuj się z ostatnim właścicielem, jego adres masz na "Abmeldebescheinigung"- dowodzie wyrejestrowania, spisujesz, bierzesz niemiecką książkę telefoniczną i dzwonisz, albo prosisz, żeby ktoś w Twoim imieniu zadzwonił.
Ogólnie, jeżeli przebieg jest OK, to ja bym się nie zastanawiał i kupował ten samochód. Już i tak na wymianie rozrządu zaoszczędziłeś ok 500PLN, oponach 600-700, jeżeli używane, albo ponad 1000 jeżeli nowe - powinno Ci na wymianę przegubów wystarczyć.
Dantez napisał(a):
lakier metalik.
Ze zdjęć na metalik on mi nie wygląda

Kolor taki sobie, ale kwestia przyzwyczajenia - ja też jak swój zielony kupowałem, to niezbyt mi się podobał, a teraz nie przeszkadza mi.
Powodzenia,
M