co to?
Audi 80 (89) B3 rok 1988 niby 1.6 (w papierach), było 1.8 (zajechane) i znów jest 1.6. Wyposażenie dodatkowe: obrotomierz i szpojla na klapie... Auto zakupione za grosze w lutym 06 rozbite lekko rozbite, naprawa nie przekroczyła 500zl, został założony gaz (z mojej poprzedniej b2jki), przy okazji przyciemnione lampki i finał wyglądał tak:
założyłem "szybkie" kołpaki z tesco, kupiłem za parę zł kierownicę raid od cyrkowozu (bardzo wygodna 34cm)
Z tyłu zniknęły znaczki, obowiązkowo blenda z audi 90, przyciemniłem tylne szyby a z przodu dodałem listwę kamei
na jesieni 2007 przyszedł czas najwyższy na zmianę silnika który bardzo lubił olej mimo ze wymieniałem mu pierścienie, panweki... wciąż mocny 1.8 ustąpił miejsca bardzo zdrowemu 1.6
gdzieś w międzyczasie zdążyłem bardziej przyciemnic lampy malując dolny odbłyśnik, a zeby było quattro to nakleiłem gekony
no i kierownice obszyłem czarną skórą ze spódnicy z lumpexu
w końcu dorobiłem się felg (15" ori z B4) następnie zapodałem lampki do jazdy dziennej w zderzak
VIDEŁO audi w akcji:
http://www.youtube.com/watch?v=u3YGvK6zYF8&feature=channel_page
no i w końcu moje B3 wersja final czyli felgi 17" szerokość 7" ET40 i opony 205/40
Tak wygląda 2,5 roku modyfikacji mojej maszyny
dziękuję za uwagę