pawlo5 napisał(a):
chester009 napisał(a):
chlopaki jak bedziecie mieli ochote zapraszam doi mnie na dzialke na rozpoczecie sezonu grillowego jesli bedzie pogoda:D sobota godzina jeszcze do dogadania jedzenie we wlasnym zazkresie a o napoje to ja sie postaram(bez porcentów)
Chester co za charytatywny gest
Chłopaki a co powiecie na tzw grupowy POWER SHINE naszych autek hehe
w programie
- dokładnie czyszenie srodka , wszystkie wnęki drzwi , szyby, (dam kazdemu
srodek do zmycia PLAKA z plastików
- zmycie wszystkich syfów z lakieru potem dokładne woskowanie oraz zabezpieczenie plastików zewnętrznych
- dokładne umycie kółek potem wywoskowanie ( po tym osad z klocków pieknie sie zmywa i felgi nie zachodza
)
posiadam około 2 litrów wosku angielskiem Firmy Auto Glym (wosk równiez przywieziony z UK) do zuzycia bo mi sie jeszcze zepsuje
no a potem grilik browarek a przed tem rundeczka albo dwie naszymi mega ślniacymi niuniami
Kazdy musi umyc i odkurzyc autko dzień wczesniej we własnym zakresie
Do ustalenia kiedy tzn która sobota no i lista chetnych oraz miejscówka
ps. A dlaczego "Power Shine" heh kiedys wam powiem przy browaku to sie usmiejecie
No to ja powiem tak, tydzień temu wymyłem samochodzik, po zimie przy zmianie kółek na letnie calutkie podwozie i nadkola jak tylko mogłem najgłębiej karcherem, w środku posprzątałem wyczyściłem wszystko po całej zimie.
Postawiłem samochód na noc na dworze, nie chciało już mi się wstawiać do garażu i co, padał deszcz
W niedzielę pojechałem do Lublina też cały dzień padał deszcz i stoi cały tydzień na moim super parkingu pod blokiem w błocie, ale w środku czysto
Więc przyjadę jutro do domu umyję z wierzchu i tyle, nie chce mi się bawić, zresztą pewnie nie będę miał czasu.
Paweł zmieniamy u ciebie olej i filtry w sobotę