.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 09:03:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 21:10:42 
Użytkownik

2rafal7 napisał(a):
Naprawde ceny masz jakies kosmiczne :D moge screena z odpwiedźą z obsługi klienta w ASO Idczak z wyceną zawieszenia (kompletnego! przód tył, amorki, wahacze, spręzyny) na kwote 7900zł. Daje link screena z emaila

Link do scr:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/784 ... 40d2a.html

Po pierwsze nie wiem co tu sie Tobie nie zgadza :) bo masz napisane koszt zaiweszenia przód i tył 7900 a nie wiadomo co w tym jest w ogóle

Po drugie jest to nie aktualne bo od tamtej pory były trzy podwyżki ..

No i po trzecie kompletne zaweiszenie takie samo jak z ASO kosztuje u mnie (info na PW nie robimy tutaj REKLAMY)a też ma gwarancję dwu letnią

Jak uszczegółowisz tę ofertę od Idczaka zobaczymy dopiero jak ono wygląda i zapewniam Cię że szybo obronię moje stanowisko ;)

Edited by Dred

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 21:20:48 
Użytkownik

Tylko, ze według tego co napisałeś koszt SAMYCH wahaczy to prawie 6500zł, czyli uważasz, ze pozostałe elementy typu amorki x4, spręzyny x4 to koszt tylko 1400zł??coś mi sie tutaj nie zgadza. Możliwe, że pomylił się Pan u Idczaka, ja podaje tylko to co się dowiedziałem z ASO. Lotus mozesz mi powiedzieć czy różnią się czymś wahacze zwykłe od sportowych (s-line)? ja słyszałem, ze ponoć się różnią i są sporo wytrzymalsze, czy to prawda??

EDIT: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d4e ... 7fada.html

- Audi A6 Avant BES 2.7T manual + soft - ukradli :(
- BMW 528iA Touring 97r
- BMW 540i6 Touring technoviolett - 95r
- Lexus GS430

Ostatnio edytowano 19.kwi.2009 21:30:58 przez 2rafal7, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2009 21:22:52 
Użytkownik

Napisałem ci na prv żebyc podał vin.. Generalnie różnicy nie ma w wahacach typu sport ale bywa że mocniejsze auta mają wzmacniane sworznie ..

Daj numer na prv i za pare minut wyrzuce cennik tych czesci na forum ...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1