.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.lut.2025 08:47:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.maja.2009 11:47:52 
Użytkownik

dawidc1 napisał(a):
Bodzio78, można się zrazić do tego silnika czytając moje posty i inne wątki na forum. Fakt,że wydałem kupe kasy na naprawy tego silnika, ale sądzę że mam pecha i tyle , dochodzi do tego też duży przebieg 332 000km;) Znajomy ma A4 z silnikiem BDG 163PS i nie wie co to silnik. Z drugiej strony nie masz nigdy pewności po kim kupisz auto, jak poprzedni właściciel dbał o silnik i jaki olej w niego lał...ja akurat trafiłem kiepsko bo silnik był w złej kondycji. Ale jeśli miałbym kupić jeszcze raz Audi z 2,5 TDI napewno bym kupił np.BAU po wcześniejszym sprawdzeniu go chociaz za pomocą VAG-a.

Co do regenerowanych T mam już wyrobiona opinie...nigdy więcej :d (z obecnej akurat jestem zadowolony narazie) lepiej wydać parę groszy i kupić nową i mieć spokój ;) Jeśli dobrze pamiętam to w Moto Arena w Iławie mieli nową T za 2500zł.

Dzieki Dawid za wyrazenie swojej opini, ja jednak bede musiał zostac przy opcji T regenerowanej ewentualnie uZywki.
Powiedz mi jeszcze bo z tego co zrozumialem za pierwszym razem zalatwiles wszystko droga pocztowa i czy oni biora stara T na wymiane?

z gory wielkie THX :)

Tytuł:
PostNapisane: 10.maja.2009 13:23:04 
Użytkownik

Dokładnie tak to wyglada, wysyłasz stara i otrzymujesz nową (jesli nie oddasz nowej wtedy koszty sie zwiększaja o chyba 300zł. Pamietaj żeby wziąć gwarancje na PIŚMIE ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1