Proszę poprawić interpunkcję i ortografię.
gumiś22 napisał(a):
no właśnie nie na przodzie miałem 225/45 a tył 215/50 i było ok jedynie mi sie kontrolka od asr właczała bo rozna srednica kół a jak chciałem z ciekawości zamienić przód na tył tył na przód to takie mi sie głupie rzeczy działy nieto zeby mi sie ta kontrolka właczała in o to rwanie do przodu do tyłu myśle o zmianie opon z przodu te 225/45 kijowo sie jezdzi wziołbym 215/50 ale te objawy i myslałem nad 205/50 wezsza minimalnie wyzsza od 225/45
Czytanie kilku zdań bez jakiejkolwiek interpunkcji nie jest specjalnie miłe ani przyjemne.
Wycieczki osobiste także proszę sobie podarować.
gumiś22 napisał(a):
dzięki mroova81
a morgoth myśl sobie co chcesz jeden ma poważniejszy problem a drugi mniej a jak sie to czyta to mnie to szczyka zajmij siie poważniejszymi sprawami w zyciu niz docinac komus ze nie napisał to po twojej mysli p.s wspólczuje twojej kobiecie jesli ja oczywiście masz nara
Co do problemu odpowiedź jest podana :
Baskecior napisał(a):
(...)czy jeżdżąc na identycznych oponach na wszystkich kołach występowały podobne objawy ?
Zacznij od powrotu do podstaw i wtedy szukaj dziury w całym.
Jeśli na 4 identycznych oponach będzie ok - problem masz na tacy.
a kwestie quattro i opon stosowanych do tego napędu były omawiane na forum wiele razy. Wystarczy użyć opcji SZUKAJ