W autku nie było większych remontów.
Ostatnio był błąd klimy,który był spowodowany nieszczelnością (pęknięta rurka aluminiowa w okolicy kompresora).
A gdzieś koło listopada/grudnia robiliśmy zimering i kilka napinaczy,i przeczyściłem odme.Do tego przeczyściłem przepływke-sposobem z forum i dbamy o prawidłowe użytkowanie TDI V6
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
oleje,mixol,odczekanie przed wyłączeniem,bez pałowania na zminym silniku.
Trochę grzebałem się ze ślizgami szyb przednich,lewym silniczkiem regulacji świateł,środkowym oświetleniem kabiny,radiem(wymieniony procesor) i kiedyś z ABSem(standardowa usterka w tym modelu).
Koszty stosunkowo nie duże,bo większość zrobiłem sam-bo najczęstszą przyczyną awari elektyki w tym autku były zimne luty albo braki styku.
Zanim kupiliśmy ten model dużo się naczytałem,że to beznadziejny motor.Na dzień dzisiejszy mogę sam ze szczerością powiedzieć,że A6 2,5TDI V6 to naprawde super autko - może trafił mi się taki egzemplarz,nie wiem ale dzięki temu forum naprawy i użytkowanie nie jest mi wogóle straszne
Pozdrawiam
I dzięki wielkie wszystkim którzy kiedykolwiek mi pomogli czy jeszcze pomogą (mam nadzieje,tylko przy kupnie kolejnej A6)