rado napisał(a):
piotr napisał(a):
Radek po co głupoty piszesz??? Rzecz nie jest do publicznego głoszenia co ja i Przemek pisaliśmy i nikt tego na publicznym nie umieści......
Można zadzwonić.... telefony o ile mi wiadomo w ostatnim czasie jakoś strasznie nie zdrożały.... bo jak o czymś nie wiem to aż boję się odebrać rachunek z Plusa

A na pewno PW można wysłać za free.... nie licząc kosztu za dostęp do netu.... ale jakoś nikt z "niby mocno zainteresowanych" nie wykonał żadnej z w/w czynności więc o co kaman ??
A dla tych co chcieli mieć "po ludzku" dostęp do takich informacji a nie pocztą pantoflową: wystarczyło chcieć być w grupie klubowicze..... a dla tych którym się nie chce dajemy info że coś się dzieje z chęcią pokierowania co i jak..........
Dobra, dajmy spokój. Nie ma o co kopii kruszyć.
Mama połamała w tramwaju trzy żebra i znowu nie pojadę.
Ale chętnie zajmę się "centralnym spotkaniem", bo znowu mi się tylko o uszy obiło. No chyba, że organizatorów już komplet jest
Jeśli spotkanie ma być lajtowe bez toru to nie musisz dużo szukać i miejscówkę dostaniesz ode mnie na tacy. Mogę z Tobą podjechać i ustalić szczegóły.
Gorzej z torem , ale mnie korci aby dogadać się z panem Pecyną w kwestii pozostałości Technicznej, bo o uszy mi się obiło że jednak ktoś tam jeździ i się ściga ...
Malkontencie Ty nasz jedyny ...
Pozdrów Mamusię i ode mnie ma życzenia powrotu do zdrowia ... wiem co to złamane żebro