witam,wszystkich i dzięki za cenne spostrzeżenia , panowie dodam ,że stan oleju uzupełniłem przy zmianie filtra i oleju i jeszcze zauważyłem malutki wyciek na przewodach chłodniczki olejowej jeden o drugi się obcierał i nie wytrzymał , pomału się sączyło a ja szukałem gdzie ten olej uciekł bo nic nie kapało ,zdemontowałem osłony ,żeby obserwować gdzie leci i nic nie było widać , dopiero po dolaniu do normalnego stanu zaczęło widać gdzie leci ale tylko na pracującym silniku przy chłodniczce jest przetarty przewód nie wymieniłem go bo chciałem zobaczyć jak doleje olej czy będzie dobrze ale niestety tylko temperatura wzrośnie do normy zaczyna się czyli biegów nie zmienia ale silnik wkręca się bardzo dobrze i muszę szybko na parking bo nie ma mocy ,chwilę odpocznie i jest dobrze ale po paru minutach problem wraca ,panowie czy komputer pokaże coś czy raczej nie jak myślicie powinno pokazać to o czym wy mówicie ten koszyk ,żę uszkodzony czy tego nie pokaże a może przyczyna ,że ten przewód jest uszkodzony i coś z ciśnieniem ale to bardzo mały wyciek , proszę o wasze cenne opinnie z góry dzieki !!!!!!!!!
_________________ mig72
|