To i ja się pochwalę
Audi Coupe quattro 2.3 20V [7A]
Rok produkcji: 07/1989
Kolor: Satin Schwarz Metallic [Y9Y]
Moc: 170KM
Wyposażenie:
el. regulowane i podgrzewane lusterka, centralny zamek, sportowe fotele, skórzana gałka zmiany biegów, wspomaganie kierownicy, napęd quattro, ABS, podświetlane lusterka do makijażu w daszkach przeciwsłonecznych, przyciemnione szyby, dzielona tylna kanapa, reflektory przeciwmgielne, drewniane wykończenia, el. szyby, el. szyberdach, klimatyzacja elektroniczna ECC, tempomat, el. regulacja świateł, skórzana tapicerka, podgrzewane fotele, spryskiwacze świateł, podgrzewane dysze spryskiwaczy, komputer pokładowy, AutoCheck, schowek na kasety, kierownica Audi Sport, wskaźnik temperatury zewnętrznej, alufelgi Speedline 15", dodatkowe 2 lampki wewnątrz, alarm fabryczny, worek do przewozu nart, ProconTen, wycieraczka i spryskiwacz tylnej szyby, radioodtwarzacz Delta z 6cioma głośnikami (aktywny tył), filtr kabinowy, regulacja wysokości fotela pasażera, Servotronic
Modyfikacje:
czarne tylne lampy (Sofica), białe kierunki (oryginały), sterowanie zamka centralnego za pomocą pilota, alufelgi AZEV typ A 7.5"x17" z oponami 225/45 Hankook Ventus S1 Evo Run Flat, nacinane tarcze hamulcowe z przodu ATE Power Disc, radioodtwarzacz Pioneer DEH-4000UB, głośniki dwudrożne HELIX w tylnych boczkach, głośniki dwudrożne Sony XPLOD w desce
Ponadto sam dołożyłem do wyposażenia:
-grzanie foteli,
-filtr kabinowy,
-wskaźnik temperatury zewnętrznej,
-podgrzewane dysze spryskiwaczy
-elektryczną regulację wysokości świateł
-kierownicę Audi Sport
-wspomaganie kierownicy Servotronic
- regulacje wysokości fotela pasażera
- drugi silnik
Najbliższe plany:
- tylne amory
- listwy gumowe na dole
Najnowsze fotki:
KLIK
A tutaj reszta albumów:
Nocne foty:
KLIK
Sezon 2008:
KLIK
Wersja "prawie" finalna, na nowych aluskach, z dorezanym grzaniem foteli, sticker
"quattro" na drzwiach, troche polerowanka pod maską
:arrow:
KLIK
Śnieg czyli to co quattrówki i ich właściciele lubią najbardziej
KLIK
Jesienne Foto-Session, z tyłu zagościł oryginalny tłumik, zamiast buczygłowy, która była wcześniej
KLIK
Zlot Audi Klub Polska w Toruniu... fajnie było :mrgreen:
KLIK
Letnia sesyjka, pojawiła się m.in kierownica Audi Sport, elektryczna regulacja reflektorów i naprawiłem tempomacik:
KLIK
Tutaj już przywrócona do świetności:
KLIK
Po miesiącu u mnie zaczęła jakoś wyglądać, do kosza poleciał oczywiście grill Kamei, a pojawił się oryginał z plakietką quattro i dodatkowo poszło dużo $$ na naprawę zaniedbań poprzednika
KLIK
Stan autka na dzień przed zakupem, foty pstrykane jeszcze przez poprzedniego właściciela, była totalnie zapuszczona, nawet drzwi się nie otwierały
KLIK