2rafal7 napisał(a):
Mi osobiście nie podobają sie czarne felgi na żadnym aucie. Super wygląda ta S4 na tych 20tkach, dla mnie pomba. Na Twoim miejscu zrobił bym "glebe" i zamontował 20" jakies konkretne
(np. wzór RS4 B5).
Jak to mowia w Norwegii, gust jest jak dupa, kazdy ma swoj
Apropos wzoru RS4 B5 to jest on juz tak popularny ze ja osobiscie nie moge juz na ten wzor patrzec. Druga sprawa to ze wzor RS4 jest starym wzorem=popularny. W Norwegii wzor RS4 sie zaklada na zime. Serio, co 2 pakiet kol na zime do Audi to RS4...
Moj wzor nie jest jeszcze az tak bardzo popularny, a szczegolnie w czarnym kolorze..
Dlugo myslalem zeby znowu miec 20" ale po ostatnich przygodach w Polsce z 20" poprostu sie poddalem. W NO-SE-DE-DK nie ma problemu z jazda na 20" ale po Polsce jest makabra.. A ja za czesto jestem w Polsce zeby sobie znowu pozwolic na 20".. Moze kiedys, jak w Polsce jakosc drog sie polepszy:) Dla mnie nie ma juz to sesnu zeby miec 20 calowe kola "tylko dla show". Bo wtedy jazda takim autem w Polsce to tylko meczarnia. Tym bardziej ze na dzien dzisiejszy mam glebe -40 a jak zdobede KW INOX 3 to bedzie jeszcze nizej
A wedlug mnie bialy samochod z felgami o kolorze alu wyglada poprostu do bani
Czarny kolor to popierwsze kontrast a po drugie pasuje kolorystycznie do przyciemnionych szyb, czarnych relingow i czarnych listw wokol szyb..
Jutro zamawiam grill "black optic" i czarne plastiki wokol swiatel przeciwmglowych.. Pozbede sie z przodu ramek chromowanych..
Nie pisz posta pod postem.