Simpson napisał(a):
Leo napisał(a):
to nieciekawie, że RS6 zrobiło czasy na poziomie S2 seryjnego.
Może koledzy nie potrafią tym jeździć ?
Trzeba sie liczyć z tym że to waży

Ogólnie było fajnie. Najlepsze było czarne S4 wg. mnie

witam
po pierwsze- bardzo dziękuję za zainteresowanie i doping kolegów z AKP o tym poinformowali mnie moi koledzy obecni na imprezie.
WIELKIE DZIĘKI
po drugie -moi koledzy przy rozładunku samochodu z lawety przygnietli układem wydechowym sondę do skrzyni i zostali bez sondy.Rano dzwonili do mnie proponując , że się wycofaja z imprezy lecz ja się nie zgodziłem.
prubowali obejść ten problem lecz kończyło się to tym , że silnik w pewnym momencie wchodził w tryb awaryjny tj. ciśnienie spadało do 0,5 a normalnie miał ok.1,2 .
Kolega który jechał miał laptopa na fotelu obok i starał się kasować błędy generowane w układzie . Z reguły jednak po świetnym ruszeniu i dobrej 2-ce po wejściu na 3 bieg nie był już w stanie nic poprawić gdyż wskakiwał tryb awaryjny i siłą rozpędu wpadał na linię końcową . Przykład drugiego przejazdu z Boosterem(przepraszam ale nie wiem czy dobrze napisałem) dokładnie to obrazuje. Na końcu 400 metrów komputer wykazywał ponad 60 błędów.
po trzecie--auto jest takie jakim jeździ się codziennie do pracy. Nie wymontowano z niego nic . Auto waży 1940 kg więc jest tego troszkę.
po czwarte--był to nasz pierwszy raz więc błędy i nerwowość powinny być zrozumiane i wybaczone --ja tak do tego podchodzę .Najbardziej liczy się zabawa i dobrzy przyjaciele.
do zobaczenia 22 maja na 1/4 w Rzeszowie i naturalnie w Białej Podlaskiej
pozdrawiam Andrzej