przemik napisał(a):
Slabo widac... ale... ten MOD - hmm taki sobie... nie szkoda bylo kasy... trzeba bylo od razu turbawe klasc i wtedy robic moda...
pisalem ze pompa wiecej gnoju nie puszcza liczylem na te min. 140Ps i 300Nm no ale niestety polak madry po szkodzie ...
a co by tu pomogla sama turbawka ??
spanky napisał(a):
nowa pompa to 11-tka ... ?
od AFN-a za 40zl
na allegro koles sprzedal ze swojego rozbitka ,pozatym
ciezko znalesc pompe z automata ... nie sztuka jest wydac 500-1000zl i nie wiedziec w jakiej jest kondycji ;/ a przerabianie na 11 od AFN-a tez sensu zbytniego nie ma bo jak naprawde by chciec zniej zrobic 11 to 1500zl nie styknie
no pompe kupilem tak
http://www.allegro.pl/item630132317_aud ... rawna.htmlprzeczytaj 2 posty wczesniej czemu chce zalozyc 230 i wlasnie zapytalem czy ma to sens przy obecnej pompie ... czy moga byc jakies konsekwencje ??
jak zaloze tamta pompe podjade na hamownie (bo wiadomo soft napisany na duzo wiecej
) jak bedzie lepiej to ja zostawie wloze 230 FRATELLI BOSIO (ponoc duzo lepsze od 216 bosha ) + turbo od awx (znajomy przyjmuje moja i ja mu cos doplace za awx do tego kolektor wywalenie kata) i mysle ze te 160Ps i 350Nm powinno puscic lekkim hxxxx
Kupiłeś pompę za 40 zł ? lol Jak rozważasz zmianę suszarki, to odpuść sobie awx, tylko odezwij sie do karambola niech CI złoży hybrydę na grubym wałku. AWX będzie stanowczo za cienka w uszach jak chcesz pakować wtryski 230.