dadas11 napisał(a):
witam
jak chcesz latać bezproblemowo eską na lpg to ci powiem że w okolicy Wrocławia nie znajdziesz nikogo kto by to dobrze zrobił .Ja ze swoją S8 po długich bojach pojechałem do Sebastiana on mieszka koło Gliwic chyba Zawidowice i on dopiero ogarnął temat wywalił większosć instalaci została tylko butla i komputer Stag-300 reszta była nowa wstawiona pod tą moc auta a nie pod auto 150konne.Powiem tak warto jest tam jechać niż robić na miejscu i się wkurzać
Sebastian zna się na rzeczy ,w to nie wątpię.
Jednek z twojej strony nie rozeznając tematu na wszelkie możliwe sposoby nie sugerował bym stwierdzenia że NIE ma warsztatu w okolicach Wrocławia który słusznie zagazuje V8.
To o czym pisze Bilu zostało potwierdzone przez naście osób z otoczenia w którym przebywam oraz przez własne doświadczenie.
U Wysockich montowałem już 3 instalacje LPG ,montował Bilu i jeszcze ktoś z klubu. Instalacje zakładają moi znajomi i klienci mojego sklepu.Nigdy nie usłyszałem złego słowa.
Auta które Mariusz ogarnia to zwykłe wolnnossaki 4,2 w audi oraz MB , 5,7 Hemi , Land i Range Rovery ,Chryslery 3,8 ,Renaulty 3,0 i wiele wiele innych łacznie z japończykami typu Subaru czy Matasubischi.
Montuje każdy rodzaj instalaci.Od zwykłej po blosy ,sekwencje .
JEgo dokładniejsze dane
http://www.wysoccy-autogaz.pl/index-5.html
Moja opinia nie jest wynikiem ilości wypitej z nim wódki
.Jest odzwiedziedleniem tego co robi i jak to robi.Jest fachowcem pełną gębą i za to ma mój szacunek i uznanie.
Pozdrawiam