A czemu pytasz ?
Hehehe... Znasz kogoś z A8 co ma skarby w bagażniku ?
Zrobiłem to w inny sposób... żadne dmuchanie czy kombinowanie by nic nie dało...
Sposoby otworzenia bagażnika w Audi A8...
1. Rozwalić prawą lampę gdzie jest wkładka z zamka bagażnika i wsunąć tam potem swoją łapę i pociągnąć za rygiel...
2. Łomem
3... (a tak to zrobiłem) Ściągnąć tablice rejestracyjną... odkręcić ramkę z tablicy... i delikatnie wyciągnąć ten cały plastik (mi się udało wyciągnąć ale z tego ci widziałem on jest klejony do blachy i przykręcany od strony wewnętrznej bagażnika) ... oczywiście wcześniej wykręcając oświetlenie tablicy rejestracyjnej... po ściągnięciu tego wszystkiego okaże nam się goła blacha w której są dwie dziury przez która w jednej z nich widać rygiel... trza go pociągnąć! ... można kombinować z różnymi narzędziami itd... ja byłem zmuszony powiększyć nieco tą dziurę... wsadziłem dwa palce
(hehehe) pociągnąłem za rygiel i otwarte!.... zamontowałem plastiki na swoje miejsce i bez większych uszkodzeń dostałem się do bagażnika
Założyłem rygle do wkładki... czyli tam gdzie ich nie było i wszystko działa... nic nie widać... i nie kosztowało mnie to nic więcej jak trochę nerwów i strachu...