Dred napisał(a):
Adamer napisał(a):
Samochód na sprzedaż!
Cena dla klubowiczów 4500zł
aż taki pasztet ???
Z zewnątrz auto do roboty, przydało by się szczerze powiem lakierowanko bo jest porysowany dosc troche, jakieś obcierki itd. Jak kupowałem go to już taki był, mnie to nie przeszkadzało i tak się jeździło. Silnik powiem wam jest w stanie bdb i zrobione chyba wszystko co można by było.
Skrzynia zgrzyta bo synchronizator się rozwalił, magiel do regeneracji lub do wymiany... Z tąd taka cena. Nie będę brał kokosów za coś co jest do roboty.
Opis z działu ogłoszenia:
Sprzedam Audi 100 C4 Avant 2.5 TDI
Przebieg: 370tyś Przebieg jak najbardziej orginalny, U mnie samochód zrobił z tego 60tyś km.
Zostało w to auto włożone naprawde dużo pieniędzy, serwisowany silnik na bieżąco, jeżdżony w trasie.Na większośc rzeczy faktury itp.
Kolor: Granatowa perła
Oprócz malowanego lewego narożnika z tyłu pod lampą nie było od nowości nic lakierowane, nadwozie nadaje się do polerki oraz do lekkiego podmalowania tu i tam bo ma kilka obcierek parkingowych, ale tragedii niema, mnie to nie przeszkadzało... Wink
Bezwypadkowy<- całe podwozie, nadwozie, podłużnice, progi, podłogi prześledziłem, szyby oprócz przedniej są z tego samego roku.
Silnik ogarnięty prze zemnie, jeździ ładnie, niema problemu z zapalaniem, nie kopci jak traktor, wyciąga katalogowe 205km/h wg. licznika. Turbo, pompa ok! Wymieniłem poza tym sprzęgło(Sachs), wtrysk sterujący, płyn chłodniczy G12, filtr paliwa(Knecht), rozrząd(Contitech tył, Gates przód, rolki Ruvelle, pompa wody Graf) ostatnio także to kupującemu odpada.
Hamulce także zostały porobione na samym początku u mnie cały komplet przód ATE+TRW, tył ATE + Oryginalne klocki z ASO, które starczą na jakieś 30-40tyś, tarcze nie mają jeszcze rantów.
Z elektryki wszystko działa jak należy.
A teraz co by było do roboty:
Powymieniac żarówki podświetlenia gdzieniegdzie.
Maglownica stuka.
Zrobic zbierznośc (kierownica krzywo patrzy)
Synchronizator 2/3 biegu (Dodaje drugą skrzynie biegów na podmiankę potrzebnych rzeczy lub można sobie ją poprostu przełożyc zamiast tej bo ma te same oznaczenie CEP)