.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.lut.2025 00:15:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [a4 b6] szarpanie przy zmianie z 1 na 2 bieg
PostNapisane: 28.lip.2009 16:26:21 
Użytkownik

a4 2004 rok 2.0 benzyna ( bez gazu ) 130 km 135000 przebieg
witam klubowiczow , w piatek kupiony , pelna historia serwisowa , auto ladne czyste i zadbane , wiele radosci z jazdy , samochod na gwarancji dealera ALE prosze mi powiedziec skad dziwne szarpanie auta jak sie zmienia bieg z 1 na 2 , lecz gdy sie to zrobi delikatnie to szarpniecia nie ma , na poczatku myslalem ze moze brak wprawy jazdy benzyna ale szczerze sam nie wiem , niby nic ale troszke niepokojace.... z gory dziekuje za wszelkie wskazowki

teraz juz wszystko jasne , wszystkie szarpania szarpniecia , brak mocy czasami , duzo gazu przy ruszaniu i nerwy spowodowane byly przez EZEKTOR ktory namieszal wszystko z powietrzem do silnika i chyba od silnika.... mowie od razu w serwisie audi nie spodziewajcie sie ze to wam wykryja , jak macie ETKA to rysunek numer 133-10 i czesc numer 30( kupujac nowe powiedza wam ze takich juz nie ma , a to dlatego ze ta czesc zostala zmodyfikowana) i wezyki odchodzace na lewo i prawo od tego plus zniszczony bedzie rowniez rysunek numer 103-70 czesc numer 11 , koszt w anglii w ASO £ 60 , odbieram w czwartek i zobaczymy co dalej....

Tytuł:
PostNapisane: 26.sie.2009 17:44:37 
Użytkownik

i jak naprawili???
Pytam bo tez mam taki problem poszarpuje mi podczas przechodzenia z 1 na 2

Strefa czasowa: UTC + 1