Aktualnie posiadam 8.0 Przyznam, że trzyma się drogi jak szalony, ale przy 9,5 trzeba będzie przebudować nieco zawieszenie
Albo lekki wide zrobić... Żal mi wymieniać ten pojazd na inny, bo tak szczerze nie miałem w planach kupna Audi. Ale trafiła się okazja, a już wystarczyło się raz przejechać, by się przekonać do 4 kółek. Prowadzi się na prawdę rewelacyjnie. brakuje mu 10k do okrągłych 300. Jak by świeżo zjechał z taśmy ... No trochę przesadziłem
ale przypuśćmy, że tak jest. Delikatnie się prowadzi, a stan w jakim jest utrzymany robi wrażenie...
k1991 - Zdaje sobie z tego sprawę
kwestia wykonania.
slaid - Niby zbędne dodatki, ale chcę trochę odmienić jakoś ten samochód... Same nowe reflektory felgi itp. mnie nie wystarczają... Zastanawiałem się jeszcze nad pomalowaniem czarnych dokładek przy zderzaku pod kolor auta zamiast kupna nowych zderzaków...
2rafal7 - Glebowanie tego cuda na stan naszych dróg jest mało racjonalne... Więcej zapłacę chyba za szkody.... Nie ukrywam, bo z miłą chęcią bym tak postąpił, ale nie na jednej wyboistej drodze widziało się zarysowania od misek olejowych ....
Simpson - Właśnie Allegro... Więcej jest do nowszych modeli, a jeżeli chodzi o B5 to większość w tragicznym stanie (eg. Połamane lub brak kilku elementów...) Przemyślę jeszcze... Chciałem się pokierować zdaniem innych, ale wygląda na to, że lepiej zglebować, 18stki jakieś dokładki i dopieszczenie lakiernicze
(Nie chodzi o naklejki lolol
)